PodržimoNaše

[ZAGREB] Mladolik i zdrav izgled lica!!! Unisex ponuda!!! Uklonite tragove umora u samo 1 dolasku uz mikrodermoabraziju lica serumima i koktelima u Endless Beauty Salonu već od 79 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite između dvije opcije: mikrodermoabrazija lica, piling, serum 12 biljaka za instant lifting ili mikrodermoabrazija lica sa koktelom matičnih stanica hyalurona i collagena, serum 12 biljaka za instant lifting! Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce uz iskoristivost do 08.04.2017.!

Ponuda uključuje: Endless Beauty Salon - uklonite tragove umora u samo jednom dolasku - mikrodermoabrazija lica serumima i koktelima već od 79 kn! 


Prije kupnje izaberite jednu od dvije opcije:

Opcija 1) mikrodermoabrazija lica + piling + serum 12 biljaka za instant lifting za 79 kn!

Opcija 2) mikrodermoabrazija lica sa koktelom matičnih stanica hyalurona i collagena + serum 12 biljaka za instant lifting i za samo 99 kn!


Cijena uključuje: 

piling lica košticama maslina, 

mikrodermoabraziju lica, 

serum ili koktel zavisno o opciji + 

masažu lica serumom za pomlađivanje 12 biljaka koji hidratizira kožu i čini je vidno blistavom. 

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!

Radno vrijeme: pon-pet 10-19h, sub 9-14h.

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

ODMAH po primitku kupona, najava 2-3 dana unaprijed na tel. 097 644 0425  uz KOD i ID kupona po primitku.