[ZAGREB] Crno Jaje i Beauty Room pozivaju Vas na edukaciju za pedikuru! Dođite na edukaciju za medicinsku i estetsku pedikuru uz 55% popusta i za samo 1799 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije. Stoga si priuštite taj mali tretman zadovoljstva uz pravilnu edukaciju! Kuponi su iskoristivi do 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Beauty Room, Zagreb - edukacija za Medicinsku i estetsku pedikuru za samo 1799 kn!


Vidite također i edukaciju za medicinsku i estetsku pedikuru ;)


Cijena uključuje: samostalno zanimanje ili dopunu usluge s potpunim znanjem klasične-estetske SPA pedikure i medicinske pedikure, protetike nokta, obrade bolesti nogu, noktiju i stopala, te uklanjanjem boli i problema. 


Trajanje tečaja: tečaj je individualan za svakog polaznika i ovisi o uspješno položenim stupnjevima, nakon položenog 2. stupnja potrebno dovesti 2 modela (u dogovoru s edukatorom), grupe po 2 polaznika maksimalno, uključene skripte, nakon završetka tečaja dobiva se certifikat (nakon uspješno položena sva 3 stupnja) i nakon završetka tečaja edukator je uvijek dostupan za sva pitanja. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna pridbilježba za edukaciju  minimalno 5 dana ranije na br.tel. 01 5514 920 uz KOD i ID kupona po primitku.Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

Medicinska pedikura podrazumijeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavlja je educirana stručna osoba majstor pediker sa dugogodišnjim iskustvom,  i vrhunskom medicinskom kozmetikom u ugodnom i opuštajućem ambijentu. 

Problemi kao zadebljala koža, raspucala koža, ragade, kurje oči i natisci rješavaju svakodnevno ;)