[ZADAR] Kozmetički salon Zara - opustite se u ugodnim i sigurnim rukama uz aromamasažu po izboru! Citrusna, opuštajuća ili anticelulitna masaža (30 min) za samo 59 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kad ste zadnji put bili radosni??? Priuštite si trenutak samo za sebe uz dobru masažu! Masaža stvara osjećaj ugode, povjerenja i radosti! Da bi se upotpunio efekt psihofizičkog opuštanja i ozdravljenja, masaža se upotpunjuje eteričnim uljima, ugodnim ambijentom, opuštajućom muzikom i ugodnim i školovanim terapeutom!

Ponuda uključuje: Kozmetički salon Zara, Zadar - aroma masaža 30 min za samo 59 kn!


Cijena uključuje: 

aroma masažu u trajanju 30 min sa uljima po izboru citrusna, opuštajuća ili anticelulitna. 


ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na br.tel.: 023 313 385 ili 098 199 4016, uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Da bi se upotpunio efekat psihofizičkog opuštanja i ozdravljenja, sama masaža upotpunjuje se eteričnim uljima, ugodnim ambijentom, opuštajućom muzikom i nadasve ugodnim i školovanim osobljem (terapeutom).


Rezultat dobre masaže mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.


Masaža je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina liječenja.


Odlično djeluje na naše zdravlje i raspoloženje:

poboljšava i ubrzava krvotok i limfu,

poboljšava elastičnost i regeneraciju kože,

opušta mišiće,

usporava i produbljuje disanje,

podstiče probavu,

ubrzava metabolizam,

pospješuje izbacivanje štetnih materijala iz organizma,

smanjuje bol i napetost,

djeluje na unutrašnje organe.