[ZAGREB] Poklonite Vašem licu tretman kakav zaslužuje! 2 vrhunska tretmana za dubinsko čišćenje i osvježavanje lica! Mikrodermoabrazija ili medicinski aparaturni kisik u Beauty Centru Salus za 79 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: mikrodermoabraziju lica ili medicinski aparaturni kisik! Rok iskoristivosti kupona je do 15.04.2017.

Ponuda uključuje: Beauty Centar Salus - izbor između 2 vrhunska tretmana za dubinsko čišćenje i osvježavanje lica za samo 79 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) mikrodermoabraziju lica za 79 kn!

Opcija 2) medicinski aparaturni kisik za 79 kn!


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Hollywood je otkrio prednosti tretmana lica kisikom, otkrijte ih i Vi! To je suvremena metoda pomoću koje koža lica odmah postaje blistava, osvježena, zategnuta i zdrava! Zbog toga mnoge hollywoodske zvijezde pribjegavaju ovom tretmanu prije važnih nastupa. Kao što je poznato, koža je organ koji živi, diše i obnavlja se. Zato nedostatak kisika, do kojeg dolazi zbog štetnih vanjskih utjecaja, dovodi do prijevremenog starenja kože. Dajte koži da diše! Priuštite joj tretmane kisikom koji će aktivirati prirodne procese koji pomlađuju kožu, smanjuju bore i ubrzavaju eliminaciju otpadnih tvari!


Duboka hidratacija lica kisikom koži vraća zdrav mladenački izgled, vidljivo nestaju fine bore, a duboke bore postaju znatno pliće. Koža postaje čvrsta i hidratizirana, a pomlađen izgled kože vidljiv je odmah. Također, ovim tretmanom se mogu poboljšati neželjene fleke i liječiti akne. Tretman kisikom je neinvazivan, siguran i bezbolan te regenerira kožu potpuno prirodnim putem! Kožu je potrebno dobro pripremiti za tretman pa se radi tretman mehaničkog čišćenja kako bi se pore oslobodile od mrtvih stanica i nečistoća te tako omogućilo što bolje prodiranje ampule  s kisikom.


Tretmani kisikom se posebno preporučuju pušačima, ljudima koji se pretjerano izlažu suncu te svima onima koji imaju masnu kožu s proširenim porama i žućkastim i beživotnim tenom ili pak jako suhu kožu.


Zablistajte hollywoodskim sjajem!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: 091 545 1652 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina.