<

Neodoljiva ponuda samo za muškarce!!! Švedska masaža 60 min, korištenje SPA zone sauna i relax rooma 3 h, 4 x Jack Daniels u ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji za samo 399kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Dragi momci napokon nešto samo za Vas!!! Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji i uživajte u masaži cijelog tijela! Kupon je iskoristiv do 05.04.2017. i kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: ANDIAMO EXCLUSIVE SPA - Nova Galerija - neodoljiva ponuda samo za muškarce za 399 kn!


Cijena uključuje: švedsku masažu u trajanju od 60 min, korištenje SPA zone sauna i relax rooma u trajanju 3 h, 4 x Jack Daniels. 


ODMAH po primitku kupona obavezna najava 1-3 dana ranije na br.tel 099 7790 752, uz KOD i ID kupona.

Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u  ANDIAMO EXCLUSIVE SPA u Novoj Galeriji i uživajte u masaži cijelog tijela!

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Radno vrijeme: od 10-22 h od ponedjeljka do četvrtka,  

                             petak subota i nedelja 10-23h.