Radost za cijelu obitelj! Jednodnevni izlet u GARDALAND s polaskom iz Zagreba te po dogovoru Karlovca i Rijeke, za samo 225 kn po osobi! Termini polaska: 08.04., 22.04. ili 29.04.17.!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vožnji Plavim tornadom, Magičnom planinom ili Atlandidom u najvećem i najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Europe, Gardaland te u magičnom podmorskom svijetu akvarijuma Gardaland Sea Life!

Ponuda uključuje: Jednodnevni Gardaland - Top Tours - 3 opcije datuma za 225 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 08.04.2017.

Opcija 2) 22.04.2017. GARANTIRANO!!!

Opcija 3) 29.04.2017. GARANTIRANO!!!

GARDALAND - JEDNODNEVNI IZLET


Termini putovanja: 08.04. | 22.04. | 29.04. | 

Vrijeme je za zabavu i uzbuđenje!

        

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi rollercoaster u 2015. godini OBLIVION-THE BLACK HOLE – novo u 2015., slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW… Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18 sati. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom prema programu

licenciranog turističkog pratitelja

osiguranje jamčevine

organizaciju i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznicu u zabavni park Gardaland

putno zdravstveno osiguranje

 

DOPLATE:

ulaznica Gardaland  - 220 kn

kombinirana ulaznica za Gardaland & Sea life - 255 kn

(rezervacija ulaznica u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

Napomena:  Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.Više informacija možete naći na: www.gardaland.it