[RIJEKA] Vratite svježinu i mladost Vašem licu! Ultrazvučni tretman lica i mikromasaža sa kisikom u Studiu Bella u Rijeci za samo 149 kuna!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna! Tajna hollywodskih zvijezda je razotkrivena! :)

Ponuda uključuje: Ultrazvučni tretman lica i mikromasaža sa kisikom


Odmah nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon: 098 1811 435.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.

Termin je moguće dobiti unutar 5-7 dana od telefonske rezervacije.

Adresa salona: Ciottina 12 C, Rijeka.

Radno vrijeme: ponedjeljak-petak od 11:00h - 18:00h.

Blistava, osvježena, zategnuta i zdrava koža

Pomlađena koža i smanjene bore

           Neinvazivan, siguran i bezbolan tretman


Hollywood je otkrio prednosti tretmana lica kisikom, otkrijte ih i Vi! To je suvremena metoda pomoću koje koža lica odmah postaje blistava, osvježena, zategnuta i zdrava! Zbog toga mnoge hollywoodske zvijezde pribjegavaju ovom tretmanu prije važnih nastupa. Kao što je poznato, koža je organ koji živi, diše i obnavlja se. Zato nedostatak kisika, do kojeg dolazi zbog štetnih vanjskih utjecaja, dovodi do prijevremenog starenja kože. Dajte koži da diše! Priuštite joj tretmane kisikom koji će aktivirati prirodne procese koji pomlađuju kožu, smanjuju bore i ubrzavaju eliminaciju otpadnih tvari!

Tretmani kisikom se posebno preporučuju pušačima, ljudima koji se pretjerano izlažu suncu te svima onima koji imaju masnu kožu s proširenim porama i žućkastim i beživotnim tenom ili pak jako suhu kožu.

Zablistajte hollywoodskim sjajem!