[ZAGREB] SENZACIJA!!! Pomladite se brzo i efikasno!!! Piling lica košticama maslina i lasersko fotopomlađivanje (IPL) uz serum ili koktel zavisno o Vašem tipu kože u Endless Beauty Salonu za 59kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite stari sjaj!!! Smanjite bore i riješite se ružnih kapilara, pjegica ili ožiljaka na licu!!! Kupon je iskoristiv do 08.04.2017.!

Ponuda uključuje: Endless Beauty Salon, Zagreb - lasersko fotopomlađivanje sa serumom hyalurona lica za samo 59 kn!


Cijena uključuje: 

piling lica košticama maslina, 

Fotopomlađivanje lasersko + serum ili koktel zavisno tipu kože. 


Fotopomlađivanje postiže odlične rezultate na dekolteu, šakama, licu, vratu, ali može se tretirati i bilo koje drugo područje. Ono radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja. 


Putem svjetlosti prenosi se toplina na kožu, što dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana i elastina koji obnavljaju mikro mrežu koju čine dermis i epidermis. 

Rezultati ovog tretmana su zapanjujući - smanjene bore i izrazne linije, preoblikovano lice, ujednačeni ten, sjajni efekt zatezanja kože što u konačnici, pruža zdraviji i mladolikiji izgled.

 

Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvih tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon završetka ciklusa. Za ovu vrstu tretmana ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost.