Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske! Izlet u Risnjak 29.04.2017. uz prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu za samo 129 kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite jednu od najljepših hrvatskih planina! Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peron 502 - 506, u 07.15h, te polazak u 07.30h prema GORSKOM KOTARU! GARANTIRANO!!!


PONUDA UKLJUČUJE: Smart Travel - Risnjak 29.04.2017. za samo 129 kn! GARANTIRANO!!!


Istražite sa nama ljepote zelenog srca Hrvatske!


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peron 502 - 506, u 07.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.30h prema GORSKOM KOTARU uz kraća zaustavljanja putem zbog odmora. Vožnja gorskim djelom Hrvatske, sve do CRNOG LUGA, ulaza u NP RISNJAK, gdje ćemo se sastati sa lokalnim vodičem te zajedno obići POUČNU STAZU LESKA – jedan od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj; staza je projektirana i izvedena tako da je svakom posjetiocu omogućeno da je samostalno prijeđe. Niz prelijepih prirodnih i kulturnih detalja, protežu se na svega 4,5 km dužine staze, i prava su prilika za upoznavanje prirode i sadržaja ovog nacionalnog parka. Predah nakon razgleda parka i vožnja do FUŽINA, naselja smještenog u središnjem djelu Gorskog Kotara, okruženog slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Odlazak prema ŠPILJI VRELO i razgled u pratnji stručnog vodiča. Špilja je otkrivena slučajno pedesetih godina prošloga stoljeća prilikom izgradnje akumulacijskog jezera BAJER. Starost joj se procjenjuje na 3,5 - 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima, a posebnu vrijednost daje joj voda - na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za ručak, vožnju jezerom, šetnju uz jezero BAJER, za kavu ili pak kolač. Okupljanje grupe i dogovoreno vrijeme i polazak za Zagreb u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima, do 20h.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu za NP Risnjak (45,00 kn/osoba + 8kn/osoba nadoplata za obaveznog stručnog vodiča u Nacionalnom parku (cijena obaveznog stručnog vodstva: 300,00 kn/grupa)), Ulaznicu za spilju Vrelo (25,00 kn/osoba), fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje