Pobjegnite u termalni raj! Otkrijte vrtloge vodene zabave. Na Termalnoj rivijeri, u bazenima stotina oblika, svatko će pronaći svoj prostor. Uvijek. Zimi i ljeti. U jesen i proljeće!

Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m²unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama. 
Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... 

Kada je sporosti dosta, slijedi zabava na valovima ili na divljoj rijeci. Spustite se u vodene doživljaje na toboganu skakaonici ili kamikazi. Ljubitelje brzog spusta oduševiti će tobogan sa zatvorenom cijevi i svjetlosnim efektima, ako tražite iznenađenje za vas je drvo doživljaja.


Radno vrijeme Zimske Termalne Riviere od 9h - 21h

Ljubiteljima saune preporučamo posjet Sauna parka sa osam različitih sauna, za neponovljive užitke na 1.500 m² površine, u zimskoj Termalnoj rivijere, nudimo osam tematski različitih sauna: kristalna sauna, parna sauna, ekstremna sauna, indijanska sauna na otvorenom, solna sauna, infracrvena sauna, finska aroma sauna i aquaviva sauna. Sauna park nudi i ugodno kupanje u dva rashlađujuća i dva relaksacijska bazena, odmor na terasi. Za lijepu put, gostima su na izboru različiti solariji.

NAJVEĆI NATKRIVEN KOMPLEKS BAZENA - Vodeni raj na više od 2.300 m² unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama!

KAKO DO NAS?

Lokalnim putevima u Terme Čatež! Kako izbjeći gužvu u sezoni na međunarodnom graničnom prijelazu Bregana?

Autoput Zagreb - Ljubljana, izlaz Bregana, na semaforu skrenete desno za Breganu i vozite pravo. Prije benzinske crpke skrenete lijevo prema međudržavnom graničnom prijelazu Bregana/Slovenska Vas. Nastavite voziti lokalnom cestom za Mokrice uz autocestu do Termi Čatež!

Za korištenje navedenog kupona kupac se ne mora javiti unaprijed!