[VINKOVCI] Dan žena u srcu Slavonije! Birajte između odlične gastro ponude ili proslavite Dana žena 08.03. uz noćenje i večeru u Hotelu Admiral*** i odličan "Orion full band" već od 69kn/osobi!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite Međunarodni dan žena u hotelu "Admiral" u Vinkovcima uz bogatu gastro ponudu i odličan "ORION FULL BAND"! Očekujemo Vas 08.03.2017. od 20 sati!!! Kupon vrijedi 08.-09.03.17.! Djeca 5-12 godina ostvaruju 50% popusta na cijenu na Crnom Jaju!

PONUDA UKLJUČUJE: HOTEL ADMIRAL, Vinkovci - Dan žena 08.03.2017. - 3 opcije već od 69 kn!

Djeca 5-12 godina ostvaruju 50% popusta na cijenu na Crnom Jaju (plaća se u hotelu).


Prije kupnje kupona odaberite:


Opcija 1) MENU 1: Krepka pileća juha, Steak od svinjske pisanice na posteljici od prženog celera,  Riža s povrćem,  Kremšnita + nagradne igre i brojna iznenađenja tijekom večeri za samo 69 kn!

Opcija 2) MENU 2: Goveđa juha, Pohana pileća prsa punjena pršutom i sirom na pjenici od graška, Pekarski krumpir, Savijača od jabuka i sira + nagradne igre i brojna iznenađenja tijekom večeri za samo 69 kn!


Opcija 3) Međunarodni dan žena u hotelu "Admiral" u Vinkovcima uz bogatu gastro ponudu i odličan "ORION FULL BAND"  + 1 Noćenje s doručkom 08.-09.03. + večera po izboru između 2 menija i zabava 229 kn/osobi!


Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

Kako se naš grad Vinkovci mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g. ,te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu.

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Ovisno o Vašim potrebama dvorane hotela pogodne su za svadbene svečanosti, maturalne zabave, krštenja,modne revije, seminare, kongrese te poslovne sastanke. 

Dika  ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta.

A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije.