[ZAGREB] Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme....Individualna škola skijanja za djecu i odrasle + gratis skijaška oprema! Licencirani instruktor i Vi - 2 dana uz 6h škole skijanja za 690kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Školu skijanja održavamo na Sljemenu, ovisno o snježnim uvjetima i dogovoru! Licencirani instruktori Turističke agencije Nobis s višegodišnjim iskustvom pobrinuti će se da savladate prve skijaške korake ili usavršite tehniku skijanja, posvetivši se svakom sudioniku individualno (ne u grupi)! Kupon je iskoristiv do 15.03.2017.!

Ponuda uključuje: Turistička agencija Nobis - Individualna škola skijanja za djecu i odrasle na Sljemenu uz odličnu akcijsku cijenu!

Licencirani instruktori s višegodišnjim iskustvom koji će se pobrinuti da savladate prve skijaške korake ili usavršite tehniku skijanja (škola skijanja 1 na 1 s instruktorom - nije rad u grupi)! GRATIS SKIJAŠKA OPREMA!!!


Cijena uključuje: 

škola skijanja 2 dana (6 sati škole skijanja, 3 sata dnevno),

GRATIS skijaška oprema.



Skijalište Sljeme


Hrvatska metropola Zagreb može se pohvaliti skijalištem, udaljenim tek dvadesetak minuta vožnje od užeg gradskog središta.


Jeste li znali? 

Na skijaškim stazama planine Medvednice svoje prve skijaške korake na putu do svjetske skijaške slave počeli su i najbolji hrvatski skijaši, Janica i Ivica Kostelić ;)


Skijaške staze i žičare smještene su na vršnom grebenu i sjevernim obroncima Medvednice. Staze započinju gotovo na samom vrhu - sljemenu planine - i nastavljaju se blago pružati vršnim grebenom na istok  Bijelom livadom i strmo na sjevernu stranu Crvnim spustom.  Uz Crveni spust sjevernim padinama, koristeći konfiguraciju terena, pružaju se Zeleni, Plavi i Bijeli spust. Ukupna duljina staza iznosi oko 4.000 metara.

Tri skijaške žičare, 2 vučnice (na Bijelom i Zelenom spustu) i trosjedna žičara (na Crvenom spustu), ukupnog su kapaciteta oko 3.300 skijaša na sat. Crveni spust, Bijela livada, te Zeleni spust i dio Plavog spusta opremljeni su sustavom za umjetno zasnježivanje. Skijaške staze uređuju se suvremenim strojevima za uređenje skijaških staza. Sustav rasvjete skijališta omogućava i noćno skijanje na Crvenom spustu i Bijeloj livadi.


Uz uvjete za rekreativno skijanje Skijalište Sljeme već desetljećima pruža uvjete i za održavanje svih razina skijaških natjecanja među kojima je i najpoznatije i najprestižnije FIS utrka Svjetskog skijaškog kupa.


ODMAH po primitku kupona najava željenog termina i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel.: 095/3991 086 ili 095/203 0000 ili na e-mail: nobis@nobis.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.