Gastro senzacija za dvoje u miru i netaknutoj prirodi Hrvatskog zagorja! 1 noćenje u sobama 4* u Bolfan vinskoj kleti uz doručak i večeru dobrodošlice sljubljenu sa eko vinima + butelja vina za 759kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Degustacija BOLFAN vina se odvija u vinskom podrumu ili u kleti Vinski Vrh, ovisno o veličini grupe, a obuhvaća, stručno vodstvo i prezentaciju podruma, te razgled imanja! Odlazeći sa Vinskog Vrha, Rimljani su ostavili tragove, a sa sobom su nosili vina koja su im davala snage da izdrže tako duge i naporne osvajačke pohode…. Kupon je iskoristiv do 20.05.2017.!

Ponuda uključuje:

Bolfan Vinski Vrh, Hraščina - 2 dana/1 noćenje za 2 osobe s doručkom i večerom dobrodošlice u 3 slijeda (domaći zagorski specijaliteti) sa sljubljenim ekološkim Bolfan vinima  + butelja vina!

Degustacija ekoloških Bolfan vina i prezentacija vinskog podruma

Vinski podrum je dom BOLFAN vina okrunjenih sjajnim medaljama na najstrožem i jednom od najprestižnijih internacionalnih ocjenjivanja - Decanter World Wine Awards. Nudimo vam razgledavanje podruma uz stručnu prezentaciju te kušanje naših vina, svrstanih u tri osnovne linije. Bolfan linija osvježava punoćom cvjetnih i voćnih mirisa, hrskavošću, izbalansiranošću, harmonijom aroma i okusom u ustima koji traje i traje. Linija Bolfan Primus je korpulentnija, punija, napravljena od probranog i posebno njegovana grožđa s posebnih pozicija unutar vinograda Bolfan, s dužim maceracijama i odležavanjem u drvenim bačvama, fermentirajući na prirodnim kvascima. Bolfan Paidia poziva na igru svojim mednim notama te daje još više osjećaja vilinskog prisustva.

Vinski podrum


Vinski podrum osmišljen je na način da zadovolji najviše standarde radnih procesa u preradi grožđa, mošta i vina.

Najmodernija tehnologija u kombinaciji je s dokazanim tradicionalnim metodama i opremom za dobivanje maksimalnih potencijala grožda.


Podrum se nalazi usred vinograda što je ponekad od ključnog značaja za dobivanje visokog intenziteta sortnih mirisa i aroma u našim vinima.


Grožđe se bere ručno i od trenutka rezanja do muljanja ili prešanja ne protekne više od 20 minuta.


Mošt ili masulj taloži se prirodnim postupkom bez upotrebe SO2, nakon čega počinje fina, lagana fermentacija (vrenje mošta). Vrenje se obavlja uglavnom uz upotrebu prirodnih, na imanju uzgojenih kvasaca. Svi postupci u preradi mošta osmišljeni su kako bi osigurali dobivanje vina s različitim okusima za različite prilike, a maksimalnom količinom prirodnih mirisa i aroma iz grožđa s naših položaja.

SMJEŠTAJ

U skladu s Hrvatskom tradicijom i kulturom vina, osjećajima koji se vezuju uz vinska druženja, mi smo u potpunosti otvorili naš vinski posjed za tisuće vinskih ljubitelja koji mogu i uvijek su dobrodošli u razgled imanja, na degustacije vina, upoznavanje s našom filozofijom proizvodnje vrhunskih vina i edukativne seminare. Njima su na raspolaganju naša soba za vinske degustacije, seminar sala moderno opremljena, restoran Vinski Vrh, naš vinski podrum, Vinski Vrh suvenirnica, imanje za ugodne ljetne šetnjice, livade za piknik i team buildinge.


Na imanju vinarije možete provesti cijeli dan u ugodnom druženju s našim vinima, vinarima, upoznavajući naše proizvode i uživajući u hrani spremljenoj po slow food metodologiji i sljubljenoj s okusima BOLFAN vina, u potpunom i relaksirajućem miru i tišini.


U vrlo ugodnom ambijentu mogu se degustirati naša vina, a prema trenutačnim mogućnostima naručiti i domaći hladni naresci (sir, vrhnje, kobasice, špek, suhi sirevi i sl.). U vinskoj kleti BOLFAN može se i prespavati u pet dvokrevetnih, ekskluzivno uređenih soba. Poželjno ih je prethodno rezervirati.


Za veće grupe (5-45 osoba), a prema prethodnoj najavi, organiziramo vinske blues degustacije petkom, poslovne seminare, team buildinge uključujući i toplu hranu.…Ukoliko želite aktivno provesti vrijeme na Vinskom vrhu možemo za Vas organizirati jahačke ture po vinogradu ili streličarstvo na proplanku pored Vinske kleti.


Drvena kuća uz otvoreni kamin i pogled na brežuljkasti zagorski pejsaž nudi i smještaj u vilinskim sobama. Luba, Daran, Vit, Erja i Zlatousta pričaju priče o legendama koje kruže već godinama selom, kako su baš ti vilenjaci bili u ulozi pomiritelja nakon vraćanja rimskim legijonara iz osvajačkih pohoda u Trakiji i Daciji. 


Kategorizirane sobe s 4* (Soba Luba****, Soba Daran****, Soba Vit****, Soba Erja****, Soba Zlatousta****) uz prekrasan pogled, tišinu i mir opustit će sva Vaša osjetila i napuniti Vas energijom za nastavak u svakodnevnom okruženju. Kupaonica je uz svaku sobu, te su sobe klimatizirane, opremljene telefonom, SAT TV, minibarom, sefom..


Odaberite jednu od pet dvokrevetnih vilinskih soba u kojima obitavaju Daran, Ejra, Luba, Zlatousta i Vit te pričaju priču o ljubavi, energiji i međusobnoj povezanosti između ljudi i vilinskog svijeta, stvarajući jedinstvo i radost.


Uz mogućnost noćenja i buđenje uz zvukove prirode i mirise domaćeg doručka, možete odahnuti od stresa uz dnevni boravak u vilinskom okruženju.