[OPATIJA] Uskrs na Kvarneru!!! 3 noćenja uz buffet doručak i večeru u Hotelu Opatija u prelijepoj Opatiji, za 2 osobe i samo 1499kn! Kupon od 14.04.17. do 17.04.17.!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u biseru mediterana prelijepoj Opatiji uz sobe sa pogledom na morsku stranu (prema raspoloživosti), te buffet polupansion, i piću dobrodošlice...Djeca do 6 godina GRATIS boravak! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje:


4 dana uz 3 noćenja u sobi (na morsku stranu bez nadoplate prema raspoloživosti) + Buffet doručak i večera + piće dobrodošlice, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, besplatan WI-FI na recepciji.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br.tel.: 051 711 671.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail info@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

Hotel Opatija smješten u samom centru grada savršena je destinacija za luksuzan odmor, a još od davne 1840. godine omiljeno je odredište elite i poznatih umjetnika iz cijeloga svijeta koji su dolazili u opustiti se na tzv. mediteranskoj "ariji"!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Jeste li znali? 

Grad Opatija osvojio je srebrnu nagradu na prestižnom natjecanju"Entente Florale - Zlatni cvijet Europe 2006", koju je u njemačkom Bad Saeckingenu dodijelila Europska asocijacija za cvijeće i okoliš (AEFP), pod pokroviteljstvom EU-a. Opatija je srebrnu nagradu osvojila u kategoriji gradova, u konkurenciji više od 5.800 prijavljenih kandidata iz 12 europskih zemalja!

Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. 

Također u hotelu se nalazi i najveći bazen s grijanom morskom vodom u Opatiji!

Hotelski prostrani restoran „Vienna” može primiti i do 400 ljudi, a nudi pomno odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. S jedinstvene terase hotela, jedne od najvećih i najljepših u Opatiji, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom pogledu na more uz osvježavajuće piće i ukusne slastice.


Zanimljivosti iz ponude Hotela Opatija: 

rezidencijalna građevina u carskom i kraljevskom stilu

200 soba (od toga 93 klimatizirane)

slikovita hotelska terasa

zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom

6 konferencijskih dvorana

18 km udaljen od Rijeke

44 km udaljen od zračne luke Krk (RJK). 

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete se okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmorit od stresne svakodnevnice i užurbanog života!