Uskrs u Hotelu Trakošćan 4*! 2 buffet polupansiona, neograničen Wellness&SPA, neograničeno piće uz doručak, 2 djece do 10 god. s roditeljima gratis, animacija za djecu...sve za dvoje za 1479kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.04.-18.04.2017.! Sve rezervacije je potrebno izvršiti u terminu: 18.02.-10.04.2017. ili do stopa prodaje! Svi kupci kupona ostvaruju 10% popusta na masaža i tretmane u wellness centru i na A la carte ponudu na Uskrs u Bistrou Trakošćan podno Dvorca Trakošćan!

Ponuda uključuje: Uskrs u Hotelu Trakošćan 4*

Cijena uključuje: 

2 x polupansion u dvokrevetnoj standrad sobi

Raniji check in, kasniji check out

Bogati uskršnji doručak

Neograničeno korištenje hotelskog wellness i spa centra (bazen, finska i turska sauna, finska panoramic sauna, whirlpool, relax room)

Noćno kupanje petkom i subotom do 23h

Neograničeno piće uz doručak (topli napici, sok, voda)

Buffet doručak i večera (ovisno o broju gostiju u hotelu)

10% popusta na masaža i tretmane u wellness centru

10% popusta na A la carte ponudu na Uskrs u Bistrou Trakošćan podno Dvorca Trakošćan

Wifi uključen u cijenu

Gratis parking

Dvoje djece do 10 godina u sobi s roditeljima gratis

Gratis animacijski programi za djecu u organizaciji animacijskog tima

Minimum stay 2 noći!

Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.04.-18.04.2017.

Sve rezervacije je potrebno izvršiti u terminu: 18.02.-10.04.2017. ili do stopa prodaje!

Uživajte kao što je nekad plemstvo te se smjestite u luksuznom hotelu u blizini Dvorca Trakošćan! Uz vrhunski smještaj i ljubazno osoblje koje će Vas sigurno razmaziti, dobivate i brojne pogodnosti i popuste! 

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Wellness centar „Lorem Paradiso“

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

Restorani

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran “Drašković”, te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Dvorac Trakošćan

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji.

Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Hotelom Trakošćan! ODMAH nakon kupnje kupona obavezno rezervirajte termin dolaska direktno s hotelom na tel. +385 (0)42 440-800 ili e- mail: recepcija@hotel-trakoscan.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.