Miran obiteljski odmor u srcu Gorskog Kotara! 3 dana/2 noćenja za dvoje u romantičnoj kućici u Fužinama za 499kn! Kupon je iskoristiv do 08.04.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kućica je udaljena samo 300m od centra Fužina okružena je šumom i prelijepim šetnicama...stoga udišite svježi zrak, napunite baterije i zasluženo se odmorite u idili Gorskog kotara! Kupon vrijedi isključivo za termin do 08.04.2017. i može se spajati pa možete kupiti više kupona i produžiti svoj boravak ;)

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja za dvoje u romantičnoj kućici u Fužinama za 499kn!


Cijena najma uključuje: 

3 dana/ 2 noćenja + troškove čišćenja, posteljinu i ručnike, parking + režijske troškove. 


Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Pušenje je dozvoljeno u prizemlju kuće.

Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

Prije kupnje kupona potvrda slobodnog termina sa Farusom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

    

Romantična i topla kućica u mirnom dijelu Fužina!

Tradicionalna kućića u Fužinama nudi gostima udoban smještaj za 4 osobe.


Mogućnost degustacije domaćih likera,domaće marmelade i specijaliteta od gljiva.

Kućica je udaljena 300m od centra Fužina okružena je šumom i šetnicama.

Grijanje-centralno.


Kad ste već u Gorskom kotaru posjetite svakako i.....

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 


Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja Vam u toplijim danima nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.