[ČABAR] Zimski obiteljski vikend i skijanje u Gorskom kotaru! 3 dana/2 noćenja za do 5 osoba u prekrasnoj idili Gorskog kotara za samo 699 kn! Kupon je iskoristiv do 15.04.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lijepa goranska kućica uređena u retro stilu udaljena je od 16km od poznatog skijališta Tršće. Kućica se nalazi na području grada Čabra u malom naselju, udaljena svega nekoliko metara od riječice Čabranke...Kupon vrijedi isključivo za termin do 15.04.2017. i može se spajati pa možete kupiti više kupona i produžiti svoj boravak ;)

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja za do 5 osoba u prekrasnoj idili Gorskog kotara za samo 699 kn!


Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja za do 5 osoba - troškove čišćenja, posteljinu i ručnike, parking + drva za ogrjev za goste te režijske troškove. 

Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen uz nadoplatu.

Pušenje je dozvoljeno u prizemlju kuće.

Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

Prije kupnje kupona potvrda slobodnog termina sa Farusom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

   

Ova lijepa goranska kućica uređena u retro stilu udaljena je od 16km od poznatog skijališta Tršće. Namjenjena je za veće društvo! 

Nalazi se na području grada Čabra u malom naselju, udaljena svega nekoliko metara od riječice Čabranke.

Kućica ima kapacitet za 10 osoba. 

U kući se nalaze dvije kuhinje, tri sobe, mogućnost korištenja pečenjare izvan kuće za veća društva.

Po dolasku će Vas dočekati ljubazni domaćin.


Kućica je idealna za obitelji sa djecom i veća društva.


Kad ste već u Gorskom kotaru posjetite svakako i.....

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 


Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja Vam za vrijeme toplijih dana nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.