[ZAGREB] Adrenalinski izazov za Vaše mališane! Paintball za djecu 8-13 god. - 1 ili 2 sata uz uključenu opremu i neograničeni broj kuglica već od 69kn/djetetu!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tematski teren nadomak Zagreba idealan je za adrenalinski dvoboj vaših mališana! Kupon vrijedi do 30.06.2017.! Prije nego stisnete "KUPI" odaberite između 1 ili 2h paintballa!

Ponuda uključuje: Paintball za djecu od 8 do 13 godina - 1 ili 2 sata uz uključenu opremu i neograničeni broj kuglica već od 69kn! 


Neka se vaši mališani zabave u paintball parku Fleka. Osiguran parking, mogućnost korištenja roštilja te osoblje sa međunarodnim iskustvom garancija su dobrog provoda. Povedite i svog ljubimca.


Prije nego stisnete "KUPI" osaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 1h paintballa za 69 kn

Opcija 2: 2h paintballa za 119 kn

Paintball za djecu - uključena oprema: 

➶ maska za zaštitu glave i očiju

➶ vojna košulja

➶ marker za raspoznavanje timova

➶ JT Splatmaster puška

➶ neograničen broj kuglica 

Kuglice kojima se igra su manjeg kalibra (prilagođene za manji uzrast) nego za pravi paintball pa samim time ne ostavljaju masnice. Osim toga kuglice su potpuno biološki razgradive i nemaju štetnog utjecaja na okolinu i ljude. Boja ne ostavlja mrlje i lako se kasnije ispire. 


JT SplatMaster puška je komad sportske paintball opreme namijenjena djeci, a puca kuglice ispunjene bojom. Streljivo je 100% biorazgradivo, neotrovno, ne ostavlja mrlje te se lako ispire vodom. JT SplatMaster markeri rade na principu opruge te ispaljuju kuglice brzinom od oko 40 metara u sekundi. Specifično su napravljeni za djecu od 8 godina nadalje jer su prilagođeni za lako rukovanje i sigurnu igru djece. 

Paintballmanija :) 


Za djecu će ovo biti adrenalinsko iskustvo kojeg će dugo pamtiti bilo da tako odluče proslaviti rođendan ili bilo koju drugu prigodu, a za roditelje predstavlja manje brige oko organizacije - na vama je da samo dovedete djecu i uživate u predivnoj prirodi i šumskom zraku dok oni guštaju! Osiguran je parking, moguće je i korištenje zidanog roštilja, a ukoliko imate kućne ljubimce dobrodošli su besplatno!

Minimalan broj igrača po grupi je 8, a ukoliko vas je više od 12 organizira se turnirski tip igre (tad su ekipe po 6 članova).

ODMAH nakon kupnje kupona obavezne rezervacije i sve informacije na brojeve: 095/8067917 Marko, 0955688447 Tomislav, uz KOD i ID kupona po primitku.