[OPATIJSKA RIVIJERA] 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, piće uz večeru (šankomat), 1 boca vina, 1 x košarica voća, sve za 2 osobe u Smart Selection Hotelu Istra*** za 769 kuna!

74 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smart Selection Hotel Istra (3*) u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada!

Ponuda uključuje: 

 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi standard + piće uz večeru (šankomat), 1 x boca vina (jednom u tijeku boravka), 1 x košarica voća (prilikom dolaska), sve za dvije osobe.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom; besplatan Wi-Fi.

Sve su sobe klimatizirane!

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

O hotelu Istra***

Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i prekrasne poglede na more!

Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

Vlastita plaža i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni su aduti ovog economy opatijskog hotela sa 130 soba. 

Ni ovdje ne treba zaboraviti prekrasan pogled na more (uz moguću nadoplatu za Superior sobu s pogledom na more) koji dodatno uljepšava iskustvo boravka u ovom hotelu.

Smart Selection Hotel Istra – Opatija: neprocjenjiva ljepota Jadranskog mora po prihvatljivoj cijeni.