[OSIJEK] Vratite godine unatrag! Pomladite se u 1 dolasku uz radiofrekvenciju, površinski peeling i masažu lica za 99kn umjesto 499kn! Kupon je iskoristiv do 15.05.2017.!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretmane čišćenja lica! Pomladite se u samo 1 dolasku uz radiofrekvenciju, te očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica a potom se opustite uz ugodnu masažu! Tretman se obavlja u 1 dolasku!

Ponuda uključuje: Body Creator centar, Osijek - Pomlađivanje lica - Radiofrekvencija + površinski peeling + masaža lica.


Tretman se obavlja u 1 dolasku!

Tretman se obavlja u jednom dolasku u tri faze.

Prva faza površinsko čišćenje lica mlijekom, tonikom i peelingom.

Druga faza tripollar radiofrekvencija lica i vrata.

Treća faza masaža lica, vrata i dekoltea hidratantnom kremom sa kolagenom.


Tripolar RF za lice - Uklanjaju se plitke bore dok se srednje velike bore smanjuju. Koža postaje mekša, bore lica se skupljaju, istovremeno se povećava elastičnost kože i poboljšavaju se posljedice akni na kožu.

Tripolarni modul služi za uklanjanje bora i zatezanje kože, pri čemu se tkivo zagrijava do dubine 2-6mm pa u tkivu dolazi do kontrakcije i multiplikacije vlakana kolagena, i poboljšanja mikrocirkulacije što rezultira odvođenjem zadržanih masti i toksina limfnim sustavom.

ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031/411 036 ili mobitel: 095/390 5399, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.