[OMIŠ] Savršen odmor kraj Omiša! 3 dana/2 noći za dvoje u Apartmanima Mistral**** u Mimicama uz neograničeno korištenje grijanog vanjskog bazena od 03.04.'17 za samo 649 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Mistral potpuno su novi apartmani smješteni na najboljoj lokaciji u Mimicama. Prvi red do mora, na deset koraka do fantastične prirodne plaže, s osiguranim vlastitim parkingom...Djeca do 6 godina gratis, dječji krevetić GRATIS!

Apartmani Mistral potpuno su novi apartmani smješteni na najboljoj lokaciji u Mimicama. Prvi red do mora, na deset koraka do fantastične prirodne plaže, s osiguranim vlastitim parkingom.

Garantiramo Vam kupanje 03.04.17. - grijani bazen!

Djeca do 6 godina gratis, dječji krevetić GRATIS.

Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 10 sati. 

Dućan je udaljen par minuta, pizzeria 300 metara, restorani na par min vožnje.

            Nadoplata za djecu iznad - 6 godina - 7 eura/dan iznad 14 godina ili odrasli 10 eura na dan.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: 098/209 - 230 ili e-mail: info@apartmanimimice.hr, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Na plaži je smješten i mali lokalni kafić gdje roditelji mogu na miru popiti piće dok su im djeca pod okom na desetak koraka od njih. Uz plažu prometa nema.

 

Prostrani i ugodni apartmani, moderno opremljeni, nude sve što vam treba da se osjećate kao kod kuće, uz pogled koji se ne može kupiti :).

Apartmani su podijeljeni u dva tipa, purpur i azuro, s tim da purpur tip ima loggiu i balkon a azuro jedan veliki balkon, ali stvarno veliki.

Sa sjeverne strane objekta, u gustoj borovoj šumi koja je dio apartmana Mistral, omogućeno vam je korištenje saune, masaže, te mogućnost pripreme grila na otovrenom.

Naravno ugodno izležavanje na ležaljkama u dubokom hladu i uz miris stoljetnih borova se podrazumijeva.

Apartmani Mistral su komforni, s posebno odvojenom klimatizacijom spavaće sobe i dnevnog boravka koji obiljem staklenih površina pruža nezaboravan pogled. Gledajući kroz staklene površine imat ćete dojam da plovite brodom, osim što se ne ljulja :).

Veličina apartmana je od 51 do 71 m2 i svaki se sastoji od velike spavaće sobe s bračnim krevetom, predsoblja, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom gdje je predviđeno i spavanje za dvije osobe te loggie i balkona ili velikog balkona. Svi apartmani opremljeni su s LCD TV s 80 cm ekranom i satelitskom televizijom, bežičnim širokopojasnim pristupom Internetu uz flat rate download (za slučaj da se baš nikako ne možete skinuti s linije), zanimljivim časopisima, zemljopisnim kartama i slikama.

U sve apartmane može se staviti i dodatni ležaj ili dječji krevetić.