Beach Hotel*** nalazi se u malom priobalnom naselju Drašnice koje je udaljeno samo desetak kilometara od Makarske! Djeca do 2 godine GRATIS smještaj, a do 12 godina GRATIS boravišna pristojba!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom + večera drugi dan boravka, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more + besplatne ležaljke i suncobrani na plaži + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 8 dana uz 7 noćenja s doručkom + 6 večera, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more + besplatne ležaljke i suncobrani na plaži + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

  • Prije kupnje kupona molimo provjeriti raspoloživost na broj 021/626 500, uz KOD kupona.
  • ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@beachhotelcroatia.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Mogućnost organizacije izleta (minimum 20 pax): izlet Korčula sa brodom 210 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta); cjelodnevni izlet na otok Hvar i Brač 170 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta).

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Doplata za puni pansion iznosi 75,00 kn po danu i osobi i plaća se na licu mjesta!

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Beach Hotel smješten je na samoj rivi u Drašnicama, samo 10 m od plaže, pa otud i njegov naziv. Nalazi se u neposrednoj blizini borove šume koja stvara prirodni hlad i otkriva veličanstven pogled na Jadransko more. 

U sklopu hotela posluje i restoran sa velikom terasom na dvije etaže u kojem možete uživati u različitim jelima pripremljenima po vrhunskoj recepturi.