[RIJEKA - MRŠAVLJENJE] Recite debljini zbogom! 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Studiu Bella u Rijeci uz 80% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ekspresno mršavljenje za vidljive rezultate u Rijeci za samo 699 kuna! Ne propustite super uštedu!

Ponuda uključuje: 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela. 

Paket se sastoji od: 

5 kavitacija, 

5 limfnih drenaža, 

5 body wrapping, 

5 vibro plate.


Kavitacija 

je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda mršavljenja. Navedena metoda počela se koristiti u SAD-u a nedugo nakon što se počela prakticirati i u Hrvatskoj. Samo princip je utemeljen na jakom djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do pucanja masnih stanica nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor a potom u krvotok. Tako razgrađene masti koriste se za bazalin metabolizam ili kao gorivo za obavljanje različitih fizičkih aktivnosti. Prednosti kavitacije su mogućnost selektivnog djelovanja na potkožno masno tkivo te mogućnost gubitka isključivo masnog tkiva a ne mišićne mase.

Sama kavitacija dozvoljava individualan pristup u gubitku kilograma. Moguće je dozirati kako ekstenzitet, tako i intenzitet djelovanja ultrazvuka prema individualnim karakteristikama osobe . Poznato je kako ništa nije kompleksnije od ljudskog organizma pa je tako potrebno svakoj osobi individualno pristupiti kod programiranja programa mršavljenja. Ne poštivanje navedenog, može dovesti do velikih šteta po ljudski organizam.

Kavitacija se može provoditi na različitim dijelovima tijela. Kod žena se najčešće tretiraju regije trbuha, bokova, stražnjice i bedara. Kod muškaraca tretira se u većini slučajeva trbuh. 

Limfna drenaža aparatom Vipo Line-om:

Uloga limfne drenaže očituje se u :
poboljšanju funkcionalnosti limfnih žila, kapilara i zalistaka
uspostavi ravnoteže između tekućina u organizmu – sprječava nastanak limfedema
poboljšanju imuniteta
stimulaciji parasimpatikusa

Odmah nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon: 098 1811 435.