Revolucionarna detoksikacija organizma!!! ORIGO CENTAR iz Zagreba - 1. specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj donosi Hidrokolon terapiju uz stručno savjetovanje za samo 450kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaboravite na umor, usporenu probavu, probleme s kožom i prekomjernu tjelesnu težinu! Recite zbogom toksinima uz revolucionarnu hidrokolon terapiju, učinkovitu i dubinsku detoksikaciju organizma!

Hidrokolon terapija predstavlja jednostavnu i bezbolnu metodu čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno spravljenim vodenim otopinama pomoću suvremenog sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava... Kupci Crnog Jaja ostvaruju 25% popusta na sljedeći tretman po izboru ;)


Ponuda uključuje: 

ORIGO CENTAR, Zagreb - prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj donosi Hidrokolon terapiju uz stručno savjetovanje i popust od 40%!


Posebni popusti: Dodatan popust na sljedeću uslugu (jednokratno) 25 % na ostale usluge Origo Centra!!!

Zavirimo li malo u prošlost, možemo vidjeti kako se popularnost metoda za detoksikaciju s vremenom mijenjala, te da ona zapravo prati i prilagođava se potrebama društva i vremenu u kojem živimo. Svrha tog napretka leži u nastojanju da se ostane nekoliko koraka ispred procesa zagađenja i opterećenja kojima smo konstantno izloženi. 

Pojavom suvremenih uređaja, praksa čišćenja debelog crijeva zauzima sve veće mjesto. Nekada komplicirana metoda s ograničenom razinom pročišćavanja, sada je zamijenila jednostavna i bezbolna metoda ispiranja crijeva pomoću sofisticiranog uređaja koji dovodi do detoksikacije cijelog sustava. Ne dozvolite da Vas pregazi vrijeme – osigurajte za sebe zdravlje i očuvajte ljepotu na prirodan, bezbolan i dostojanstven način!

Hidrokolon terapiju koristile su i mnoge poznate osobe poput Mae West, princeze Diane i John Lennona. Danas ju redovito koriste Madonna, Beyonce, Jennifer Aniston, Matt Damon, Ben Affleck, Janet Jackson, Dave Navarro i mnoge druge poznate osobe te profesionalni sportaši.

Ubrzan životni stil, brza i nezdrava hrana, manjak sna, sjedeći posao, za sobom nose brojne posljedice; od neugodnih promjena na tijelu, zdravstvenih poteškoća, kroničnog nedostatka energije pa do unutarnjeg nezadovoljstva. Detoksikacija je mnoge potaknula da započnu s novim stilom života, da se posvete sebi te da poboljšaju svoje zdravlje.  Čišćenje organizma usporava proces starenja, osigurava visoku i stalnu razinu energije tijekom cijelog dana, poboljšava koncentraciju i produktivnost, pridonosi općem boljem osjećanju i jača vlastite regenerativne snage organizma. 

Razlog sve veće popularnosti čišćenja organizma leži u boljkama koje za sobom nosi suvremen način života; neadekvatna prehrana, manjak sna, sjedeći posao i sve posljedice koje to prate, od neugodnih promjene na tijelu, narušenog izgleda, zdravstvenih poteškoća, probavnih tegoba i opstipacije, kroničnog umora te ubrzanog starenja i sl. Podsjetimo li se riječi dr. Jungera: “Crijeva su temelj zdravlja, a obnavljanje crijeva majka je preventivne medicine”, postaje jasnije da funkcionalno, zdravo i čisto debelo crijevo ima važnu ulogu u zaštiti organizma te da njegovo čišćenje utječe na unaprjeđenje ukupnog zdravlja i mladolikog izgleda. 

Mnogo je dokaza da brojne bolesti i stanja, naizgled ne povezane s crijevima, proizlaze iz disfunkcije crijeva ili su pod njihovim snažnim utjecajem. Svaki dio debelog crijeva utječe i snosi određenu odgovornost za pravilno funkcioniranje ostalih organa u tijelu, stoga bi se moglo reći da su crijeva organizmu isto što i korijenje stablu. I dok je u svim granama medicine neosporna činjenica da je zdrava crijevna flora jedan od nosećih stupova zdravlja, užurban tempo života neprestano narušava njegovu ravnotežu.

Saznajte više o razlozima i važnosti čišćenja crijeva  - ovdje.

U hidrokolon terapiji koristi se monitorna tehnologija sa zatvorenim sistemom dovođenja vode u debelo crijevo i odvođenja otpada direktno u odvod čime je postignuta maksimalna higijena te ne postoji mogućnost zagađenja niti neugodnih mirisa. Osoba je tijekom tretmana pokrivena i u udobnom položaju ležeći na leđima. Tretman je potpuno bezbolan i traje oko 45 minuta. 

Za vrijeme tretmana osoba može mirno ležati, čitati knjigu ili provoditi vježbe disanja što znatno može doprinijeti opuštanju kako općem tako i samih crijeva čime se pospješuje učinak samog tretmana. Ugodna atmosfera uz aromaterapijska ulja i umirujuću glazbu dodatno pomažu pri opuštanju. Velika prednost ovakvog tretmana je da se nakon njegova izvođenja osoba može odmah posvetiti svim svojim planiranim aktivnostima tog dana.

Detaljan postupak izvođenja hidrokolon tretmana u Origo Centru uz unaprijeđenu SMA ELDI R tehniku pogledajte ovdje.

Osobe nakon čišćenja najčešće opisuju osjećaj opće čistoće, svakodnevnu redovnu stolicu, potpuno smirivanje hemoroida, prestanak nadimanja i drastično smanjenje količine plinova, postepeni gubitak viška kilograma, poboljšanje funkcija svih organa na svim razinama, osjećaj lakoće, mentalnu bistrinu i povećanu vitalnost. 

Kako su kod neredovitog pražnjenja i usporenog funkcioniranja organa za probavu, neugodne promjene vidljive i u svim drugim organskim sustavima tijela kao najrazličitiji poremećaji i tegobe povezane s probavnim sustavom, psihom, kožom, slabijim imunitetom, srčanim tegobama te tegobama s očima, ušima i nosom, tako je i u obrnutom slučaju jer uslijed čišćenja svi sustavi prate poboljšanje. Koristi se tada osjećaju i u vidu poboljšanja stanja kože koja postaje čistija i zdravog izgleda, nestaju glavobolje, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji, smanjuje se potreba za hranom (emocionalno prejedanje), smanjuje se kiselost organizma te prati još niz drugih pozitivnih učinaka.

Više o benefitima hidrokolon terapije pogledajte ovdje

Pristup hidrokolon terapiji i procesu čišćenja u Origo Centru

Kako bismo osigurali i pružili najvišu razinu usluge, stalan fokus pridajemo učinkovitosti i rezultatima, stručnosti, higijeni, privatnosti i udobnosti.


Pozitivni i cjeloviti rezultati

S ciljem postizanja još boljih rezultata, uz tretman čišćenja crijeva, provodimo specijalnu masažu abdomena prilagođenu hidrokolon terapiji s ELDI R uljima dr. Johanne Budwig. Masaža može biti vrlo učinkovita tijekom procesa čišćenja u usmjeravanju, pospješivanju i olakšavanju izbacivanja natopljenog fekalnog sadržaja iz crijeva. Ovakav pristup pozitivno utječe na pokretanje peristaltičkih kretnji i aktivaciju respiratornih funkcija stanica čime se na potpuno prirodan način postižu brži i cjeloviti rezultati.


Stručnost

Naši certificirani terapeuti posjeduju višegodišnje iskustvo u provođenju hidrokolon terapije te redovito pohađaju stručne edukacije i usavršavanja čime osiguravamo vođenje kroz proces čišćenja na siguran i učinkovit način.

Upute o postupku prije izvođenja te analiza postupka nakon izvođenja, doprinose boljem razumijevanju faza čišćenja i obostranom praćenju napretka kroz iste. Nakon provedenog tretmana, stručno mišljenje o uspješnosti ispiranja, zaključak o tempu kojim se crijevo čisti kao i preporučeni ritam čišćenja te savjeti o prehrani, zajedničkom djelovanjem doprinose željenim rezultatima.


Higijena

Veliku pažnju pridajemo čistoći i higijeni te upotrebi jednokratnog sterilnog potrošnog materijala od provjerenih dobavljača. Svi dijelovi sistema koji dolaze u kontakt s osobom sterilni su i za jednokratnu upotrebu, dok je uređaj potpuno zatvoren sustav koji prolazi kroz fazu samodezinfekcije nakon svakog provedenog tretmana zbog čega ne postoji mogućnost zaraze niti postoji bojazan od neugodnih mirisa. Prostorije za provođenje terapija kao i pripadajući toaleti, također prolaze kroz dezinfekciju nakon svakog korištenja s čime održavamo nivo čistoće i higijene na najvišoj razini.


Privatnost

Prostor za hidrokolon terapiju sa zasebnim toaletom, smješteni su u stražnjem dijelu centra kako bi se osigurala maksimalna udobnost i privatnost za vrijeme provođenja tretmana i vašeg boravka. Osim toga, ugodna atmosfera uz umirujuću glazbu i miris eteričnih ulja, također pomažu pri opuštanju i doprinose ugodnijem boravku.


Jeste li znali?

Podaci raka u Hrvatskoj govore da se svakog dana dijagnosticira 57 novih slučajeva karcinoma. Također, svakog dana u Hrvatskoj od karcinoma umre 36 osoba. Karcinom crijeva predstavlja drugi po učestalosti tip tumora u osoba oba spola s oko tri tisuće novooboljelih godišnje. Od raka debelog crijeva godišnje u našoj zemlji umre više od 1500 osoba. Smrtnost od ove bolesti nažalost, i dalje bilježi uzlazni trend. Ako se pomnije sagledaju statistike prije samo 15-tak godina, moguće je uvidjeti da današnji način života igra ključnu ulogu u stvaranju rizika obolijevanja od karcinoma.

Više o tome i kako prepoznati lošu funkcionalnost debelog crijeva saznajte na sljedećem linku...