PodržimoNaše

Wellness uživanje u Istarskim Toplicama!!! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja u novim modernim Premium sobama na bazi polupansiona za 2 osobe, neograničeno korištenje bazena, sauna... za samo 1099kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana i uz 2 noćenja na bazi polupansiona u novim modernim PREMIUM SOBAMA smještajnog objekta Mirna*** i opustite se u wellnessu! Jedno dijete do navršenih 5 god.u krevetu sa roditeljima boravi besplatno! Rok iskoristivosti kupona je do 22.04.2017.!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta. Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Ponuda uključuje: Lječilište Istarske toplice - 3 dana/2 noćenja sa polupansionom i korištenjem wellnessa u novim modernim PREMIUM SOBAMA smještajnog objekta Mirna za samo 1099 kn!


U cijenu uključeno: 3 dana/ 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje, 30 minuta dnevno korištenje unutarnjeg termalnog bazena, neograničen ulaz u svijet sauna, jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, neograničeno korištenje wellness bazena, wi-fi u prostorijama recepcije i bara, i besplatan parking.Na recepciji se naplaćuje: Obavezna nadoplata boravišna pristojba 4kn/danu /osobi, prijava 4 kn po osobi, osiguranja 2 kn/osobi/danu. 


Dodatna noć: 230,00 HRK / po osobi. 


Doplate za djecu: Jedno dijete do 4,99 god. u krevetu sa roditeljima boravi besplatno, jedno dijete od 5 do 13,99 god. - nadoplata na recepciji: 180,00 HRK jednokratno, dječji krevetić iznosi 35,00 HRK/danu.


Telefon za informacije: 052 603 410 ili 052 603 411.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. Nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD kupona po primitku.

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene centralnim grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih u na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti. 

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje: 

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.