[IVANIĆ GRAD] ČAROBAN USKRS NA IZLETIŠTU PETEK! 15.04.17. uz tamburaše, tradicionalni Uskršnji stol, vino, igraonicu za djecu i prijevoz autobusom već od 69kn/osobi!!!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 paketa: ručak uz zabavni program za 69kn ili prijevoz + ručak uz zabavni program za 99kn, sve za jednu osobu! Program uz tamburaše počinje u 12 h!

Ponuda uključuje: USKRS NA IZLETIŠTU PETEK 15.04.2017. tamburaši, klopa, vino i prijevoz već od 69kn!



Prije kupnje kupona odaberite između:

Opcija 1) ručak i zabavni program za jednu osobu za 69 kn!

Opcija 2) prijevoz + ručak i zabavni program za jednu osobu za 99 kn!


Ručak  uključuje: Tradicionalni Uskršnji stol - pečenu šunku u kruhu, sir i vrhnje, hren, jaja, domaći kruh, štrukle, štrudlu domaću rakiju kao piće dobrodošlice. 

Cjelodnevni zabavni program uz tamburaški sastav.


ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, turističkog pratitelja putovanja, razgledavanja prema programu, tradicionalni Uskršnji ručak, zabavni program, igraonicu za djecu i tamburaše.


Lokalnog turističkog vodiča na destinaciji, ručak uz tamburaše na Izletištu Petek, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, troškove organizacije i pripreme.

Djeca iznad 4 godine plaćaju punu cijenu, imaju ručak i uključena im je usluga animacije sa tetama čuvalicama i likovne radionice bojanja jaja u trajanju od 3 sata ;)

      

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci i sl.) putno osiguranje, sve što nije navedeno pod aranžman uključuje.


Polazak iz Zagreba u 10,00 h kod Lisinskog ili 10,15 h na parkiralištu kod Lesnine, povratak iz Ivanić Grada oko 18 h. 


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija uz KOD i ID kupona na: info@petek-tours.hr

Rezervacije za ručak: 099 258 4943.

Sve informacije vezno uz prijevoz na tel: 01 5510 719 ili 01 5510 718

Kupon vrijedi isključivo za 15.04.2017.

Radno vrijeme restorana od 12-24 h svaki dan.


Ivanić – Grad ( Zagrebačka županija ) smjestio se uz rijeku Lonju u Zapadnoj Moslavini, na 103 m nadmorske visine. Iako neki slučajni nalazi upućuju na postojanje rimske civilizacije na ovim prostorima, pa i na život znatno prije, prvi se put Ivanić spominje u zapisima iz 1246.godine. 

U prvoj polovici 14. stoljeća biskup Ladislav de Kobol gradi tvrdi grad, “castrum novum”, a  polovicom  16.stoljeća castrum se pretvara u obrambenu tvrđavu sa bastionima i opkopom, a područje podpada pod nadležnost krajiške vojne obrane. Od tvrđave ništa nije ostalo, a nad njenim bedemima i jarcima, bastionima i palisadama diže se novi dio grada Ivanića. 

Od 17.stoljeća Ivanić se počinje gospodarski i kulturno razvijati i postaje značajno obrtničko središte. 

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća poznat je kao jedno od naftnih središta bivše države, a danas se ponosi lječilištem „Naftalan“, jednom od samo dvije takve institucije u svijetu.

Izletište Petek se nalazi samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi. Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. 

Pokraj Hotela Sport u Ivanić Gradu nalazi se restoran Garfield s bogatom gastro ponudom. ..a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam po želji organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.