PodržimoNaše

Doživite Baranju! 2 noćenja s doručkom, GRATIS hladna plata i baranjske delicije u stoljetnoj autohtonoj kući na predivnom seoskom domaćinstvu Stara Baranja za 2 osobe i za samo 589 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Belje“ iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten samo 150 m od domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac, te lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju....Kupon je iskoristiv do 28.04.2017.!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, GRATIS hladnu platu i sve baranjske delicije u stoljetnoj autohtonoj kući s vinskim podrumom, kušaonom i kaminom na predivnom seoskom domaćinstvu Stara Baranja za 2 osobe i za samo 589 kn!

Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja za dvije osobe s doručkom + slavonska dobrodošlica hladna plata „Stara Baranja“ (domaći kulen, kobasica, čvarci, slanina, lepinjice).

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Vinski podrum Belje“, iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten 150 metara od našeg domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac i lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju....

Usluga smještaja moguća je u novoj i staroj panonskoj kući u više dvokrevetnih i trokrevetnih soba. 

Stara autohtona baranjska kuća iz 1904 godine, poznata je u narodu kao “Kuća Popa Nikole” katoličkog župnika koji je u njoj živio sve do svoje smrti krajem osmdesetih godina prošlog stoljeća. U prednjoj i zadnjoj sobi kuće sačuvan je izvorni namještaj koji je zatečen poslije njegove smrti.

Upravo je zagrljaj prirode, njezinih šuma, polja, vinograda, ritova, rijeka i čovjeka koji stotinama godina živi i radi na ovim prostorima, stvorio njihovu neraskidivu povezanost. Ona se prepoznaje u mnogim posebnostima Baranje koje istodobno stidljivo skriva i nesebično daruje svojim posjetiteljima.

Uz prethodni dogovor sa Vlasnikom moguće je dogovoriti tradicionalna domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj, te pića: rakiju, vino, sokove...

Obavezna provjera termina ODMAH po kupnji kupona i najava dolaska i dogovor za eventualne dodatne usluge u svezi smještaja, obroka i drugih usluga koje nisu sadržane u ovom aranžmanu (tamburaši, organizacija izleta i obilazaka bogatog baranjskog okruženja) te potvrda rezervacije po primitku kupona na 098/835-240, uz KOD i ID kupona.

Velika okućnica na brdu iza kuće, pruža utočište za odmor od svakodnevne žurbe i napetosti, te stresa suvremenog življenja(šetnja, ležanje u hladu starih orasa).

Stoljetni i jedinstveni vinski podrumi, ukopani u tlo baranjskog brda, nepregledni vinogradi, kvalitetne autohtone sorte baranjskih vina, domaći gastronomski specijaliteti od ribe i divljači, tradicionalni obiteljski objekti za odmor, lovačke kuće smještene u dubini baranjskih šuma, stari zanati očuvani od zaborava, tamburica i pjesma te zanimljivi narodni običaji, samo su dio turističke ponude koja ovo područje čini jedinstvenim, zanimljivim i prepoznatljivim.

Aktivnosti

Uz našu standardnu ponudu u mogućnosti smo Vam organizirati i sljedeće aktivnosti: 

- posjet parku prirode”Kopački rit”

- posjet podrumu Belja iz 1526 godine

- obilazak vinske ceste, katoličkog i reformatorskog surduka sa 80-tak ukopanih vinskih podruma

- obilazak spomenika u Batini i pogled s tromeđe Hrvatska – Mađarska – Vojvodina

- posjet Osijeku i obilazak barokne Tvrđe

- obilazak Vukovara