Hotel Opatija smješten u samom centru grada savršena je destinacija za luksuzan odmor, a još od davne 1840. godine omiljeno je odredište elite i poznatih umjetnika iz cijeloga svijeta koji su dolazili u opustiti se na tzv. mediteranskoj "ariji"!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi (na morsku stranu bez nadoplate prema raspoloživosti) + Buffet doručak i večera, sve za 2 osobe


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, besplatan WI-FI na recepciji.

Kupon za ponudu vrijedi u terminu od 17.04.17. do 31.05.17.


Hotel Opatija smješten u samom centru grada savršena je destinacija za luksuzan odmor, a još od davne 1840. godine omiljeno je odredište elite i poznatih umjetnika iz cijeloga svijeta koji su dolazili u opustiti se na tzv. mediteranskoj "ariji"!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Jeste li znali? Grad Opatija osvojio je srebrnu nagradu na prestižnom natjecanju"Entente Florale - Zlatni cvijet Europe 2006", koju je u njemačkom Bad Saeckingenu dodijelila Europska asocijacija za cvijeće i okoliš (AEFP), pod pokroviteljstvom EU-a. Opatija je srebrnu nagradu osvojila u kategoriji gradova, u konkurenciji više od 5.800 prijavljenih kandidata iz 12 europskih zemalja!


Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. 

Također u hotelu se nalazi i najveći bazen s grijanom morskom vodom u Opatiji!

Hotelski prostrani restoran „Vienna” može primiti i do 400 ljudi, a nudi pomno odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. S jedinstvene terase hotela, jedne od najvećih i najljepših u Opatiji, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom pogledu na more uz osvježavajuće piće i ukusne slastice.


Zanimljivosti iz ponude Hotela Opatija: 

rezidencijalna građevina u carskom i kraljevskom stilu

200 soba (od toga 93 klimatizirane)

slikovita hotelska terasa

zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom

6 konferencijskih dvorana

18 km udaljen od Rijeke

44 km udaljen od zračne luke Krk (RJK). 

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation3@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.