[ADRIATIC KAMP POREČ] Obiteljski odmor u Istri! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama KAMPU LATERNA**** ili KAMPU BIJELA UVALA**** za do 6 osoba i do čak 03.06.2017 za samo 435 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan obiteljski odmor u Istri za sve one koji žele provesti aktivan odmor uz velik izbor sportskih sadržaja i animacijskih programa za sve dobne skupine! Kuponi su iskoristivi u periodu 22.04- 03.06.2017.!

Ponuda uključuje: Adriatic Kamp, POREČ - CAMP LANTERNA****  ili CAMP BIJELA UVALA **** mobilne kućice - 3 dana/2 noćenja za do 6 osoba čak do 03.06.2017 za samo 435 kn!


Cijena uključuje: 3 dana/ 2 noćenja za do 6 osoba u mobilnim Kućicama ARIA. 


Obavezna nadoplata: Boravišna pristojba u kampu cca 5,50 kn dan po osobi (djeca do 12 godina gratis, 12-18 godina cca 2,75 kn po djetetu/dan).

Obavezna nadoplata - 100 kn čišćenje koje se plaća u kampu.


Kamp BIJELA UVALA *** - POREČ  se otvara 22.04.2017. 

Kamp LANTERNA *** - POREČ se otvara 28.04.2017. 



Kamp Lanterna**** je jedan od najvećih kampova u Hrvatskoj (80 ha, 2855 jedinica). Nalazi se na zapadnoj obali Istre, na zelenom poluotoku Lanterna, samo 7 km udaljen od slikovitog povijesnog gradića Novigrada i  13 km od poznate turističke destinacije Poreča.

Kamp Lanterna**** idealno je mjesto za obiteljski odmor i sve one koji žele provesti aktivan odmor jer pruža velik izbor sportskih sadržaja i animacijskih programa za sve dobne skupine. Ovaj kamp sa svojom očuvanom mediteranskom prirodom, borovom i hrastovom šumom te tri kilometara dugom šljunčanom plažom pruža sve pogodnosti za nezaboravan odmor.

Kamp Lanterna**** nalazi se u mjestu Tar, udaljenom samo 7 km od povijesnog gradića Novigrada i 13 km od Poreča, u svijetu prvenstveno poznatom po Eufrazijevoj bazilici koja je uvrštena u svjetsku baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Poreč i Novigrad poznata su turistička odredišta s pregršt povijesnih, kulturnih i sportskih sadržaja.


U kampu Lanterna**** ćete pronaći i ponudu za razne jednodnevne organizirane izlete (otočje Brijuni, Istra tour, Limski kanal, Jama Baredine, Plitvička jezera, Lipica-Postojna, Venecija hidrogliserom i sl.)

Kamp Bijela Uvala **** nalazi se u Istri, u blizini Poreča, u sklopu turističkog naselja Zelena laguna i glasi za jedan od najboljih hrvatskih kampova.

Kampiranje u Bijeloj Uvali znači odmor na čistom zraku, uz samu plažu, a za one zahtjevnije tu su i dva bazena te mnoštvo dodatnih sadržaja. Mnoštvo sportskih sadržaja, odlična gastronomska ponuda, šljunčana plaža označena ‘plavom zastavom’ i brojna dječja igrališta čine ovaj kamp jednim od najpoželjnijih.

Dodatnu razonodu i zabavu pronaći ćete u Resortu Zelena Laguna, izvrsno opremljenom sportskim centrima, mnoštvom ugostiteljskih objekata, ljetnim terasama s plesnom glazbom i prodavaonicama.


Kamp Bijela uvala **** nalazi se na zapadnoj obali Istre, 5 km južno od Poreča te 2 km sjeverno od Funtane. Tražite li aktivnost, nesvakidašnje doživljaje i bogato kulturno nasljeđe, dolazak u Poreč i okolicu pravi je odabir jer Porečani imaju gotovo stoljetno iskustvo u gostoprimstvu i vrhunskoj turističkoj ponudi.

Obavezan Depozit 300 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa  u slučaju neoštećene i uredne kućice.

Obavezno korištenje vlastitih ručnika bez mogućnosti najma i posteljine (Posteljinu je moguće i unajmit )

Kupon se može upotrijebiti od datuma otvaranja kampa do 03.06.17.

Kućni ljubimci i pušenje nisu dozvoljeni u kućicama,

Ukoliko gosti trebaju dječji krevetić ili hranilicu mogu ju dobiti besplatno ako naznače u rezervaciji.

Boravak kućnih ljubimca nije dozvoljen!

Check in 16-20 h, check out 8-10 h.

Po kupnji i dobivanju kupona morate izvršiti potvrdu rezervacije po / definirati termin dolaska / na info@adriatic-kamp.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.