Eliminirajte stres, osjećajte se opuštenije i radosnije! Orignalna tajlanska masaža u pola cijene u centru Zagreba u Orginal Thai Massage House! Trajanje masaže 60 minuta!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kombinacija tradicionalne tajlandske masaže i masaže s toplim aromatičnim uljem . Masaža stimulira akupunkturne točke, s kojima reguliramo i utičemo na protok energije i eliminiramo stres!


Masaža s aromatičnim uljima ima pozitivne rezultate na kožu i vodi vas u stanje blaženosti. Masaža kombinirana sa esencijalnim uljima čini tijelo i duh opuštenijima i radosnijima. Blagotvorno djeluje na kožu, prvenstveno umiruje i relaksira


O salonu:

Salon nudi posebnu tehniku medicinske tajlandske masaže razvijenu prije 2500 god. u Indiji te je postala temeljem tradicionalne medicine u budističkoj religiji.
Znanje ove tehnike se prenosilo generacijama s koljena na koljeno te je osnovana prva škola tradicionalne tajlandske masaže u poznatom hramu Wat Pho.

Masaže izvode tajlanđanke terapeuti medicinske tajlandske masaže sa osmogodišnjim iskustvom koje su svoje znanje stekle u traning centrima diljem tajlanda u sklopu Thai Traditional Medical Services Society (državne skole tradicionalne medicinske thai masaže).

Novootvoreni salon originalne medicinske tajlandske masaže - original thai massage house na adresi Petra Preradovića 32 u centru Zagreba uređen je u tajlandskom stilu

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina isključivo putem maila: original.thai.massage.house@gmail.com