PodržimoNaše

[ZADAR] Uživajte 3 dana uz 2 noćenja u standard ili superior sobi s bračnim krevetom i balkonom u Villi Triana**** za 2 osobe + poklon piće dobrodošlice već od 599kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lijepo uređene sobe Ville Triana**** koja se nalazi 1. red do mora pravo su mjesto za romantični odmor u dvoje! Za 3 kupljena kupona sedmo noćenje GRATIS!

Villa Triana**** smještena je tik uz more i poznatu plažu Borik u Zadru. Okružena bogatim vrtom te vanjskim bazenom s ležaljkama. Za one željne wellness užitaka zimi je moguće uz nadoplatu koristiti spa centar u obližnjem, 300 metara udaljenom, hotelu.

Ponuda uključuje 2 opcije smještaja na odabir:

OPCIJA A -Villa Triana Zadar, 3 dana i 2 noćenja u standard sobi sa bračnim krevetom, balkonom na morsku stranu te koktel dobrodošlice.

OPCIJA B -Villa Triana Zadar,  3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom u superior sobi sa bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more te poklon boca vina. 


Za 3 kupljena kupona sedmo noćenje GRATIS!

Sve sobe i apartmani Ville Triana lijepo su uređene, klimatizirane s besplatnim Wi-Fi-jem, satelitskom TV i vlastitom kupaonicom. Sve sobe imaju balkone, većinom s pogledom na more.

Uslužni domaćini u svemu će vam izaći u susret. Bilo da se radi u transferu ili organizaciji izleta u nacionalne parkove Plitvička jezera, slapovi Krke i Kornati.

Nakon kupnje kupona potrebna je potvrda rezervacije sa kodom i id-em kupona na e-mail: info@villatriana.com ili tel: 095 373 0003