Za sve klince i klinceze!!! Nezaboravna proslava rođendana u novootvorenoj igraonici Bambino u Zagrebu! NAJAM PROSTORA od 200m2 za 349 kn ili bogati BAMBINO SPORT PAKET za do 20 djece za 999kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite li nešto ekstravagantno, posebno i nezaboravno za svoje najmlađe, uz unutarnji zabavni park, "VINCEK" tortu, kostime, igre i disko zabavu, dok Vi uživate u kutku za roditelje?! Izaberite nezaboravnu proslavu rođendana u novootvorenoj igraonici Bambino! Ponuda vrijedi do 30.04.'16.!

Ponuda uključuje: Proslava dječjih rođendana - paket do 20 djece u igraonici Bambino, Zagreb.

Odabir između 2 opcije:


Opcija 1: NAJAM PROSTORA za samo 349kn


Paket uključuje: Prostor od 200m2; Koordinator zabave; Pozivnice; Fotografije na CD-u; Kutak za roditelje


Opcija 2: BAMBINO SPORT - dječji rođendan, paket do 20 djece, 2 sata za 999 kn


Paket uključuje: Prostor od 200m2; Dva animatora; 


SPORTSKI PROGRAM koji uključuje sportski poligon, razna natjecanja, sportske igre itd. (Paket je namjenjen i dječacima i djevojčicama) Pozivnice; "VINCEK" torta; Fotografije na CD-u; Dekoracija prostora; Prigodne čaše i tanjuri; Neograničene slane i slatke grickalice; Neograničeni sokovi; Poklon svakom djetetu; Kutak za roditelje


Ostali paketi 

BAMBINO START, 

BAMBINO KARAOKE, 

BAMBINO TEMATSKI ROĐENDAN.


Obavezna prethodna rezervacija termina ODMAH po primitku kupona unaprijed na tel. 098/316-260 ili e-mail: bambino.rodendani@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku (ODMAH po primitku kupona)!!!