Odlučili ste se dovesti u red? Donosimo savršenu pomoć uz sprave za vježbanje koje zatežu i učvršćuju Vaše trbušnjake! Paleo Push, Body Twist Board, Gym Energy Duo ili Push Up Duo Machine već od 69kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje odaberite između 4 opcije: Paleo Push - Revolucionarna sprava za sklekove, Body Twist Board - Rotacioni disk za skidanje masnih naslaga i zatezanje tijela u samo 10 minuta dnevno, Gym Energy Duo - Specijalni masažer koji dvostruko aktivira mišiće ili Push Up Duo Machine - Sprava za sklekove s rotirajućom pločom i ugodnim ručkama! Kupon vrijedi do 10.04.2017.!

Ponuda uključuje: TV Prodaja - sprave za vježbanje 4 opcije već od 69 kn!


Prije kupnje odaberite između 4 opcije:

Opcija 1) Paleo Push - Revolucionarna sprava za sklekove za 69 kn!

Opcija 2) Body Twist Board - Rotacioni disk za skidanje masnih naslaga i zatezanje tijela u samo 10 minuta dnevno za 89 kn!

Opcija 3) Gym Energy Duo - Specijalni masažer koji dvostruko aktivira mišiće za 89 kn!

Opcija 4) Push Up Duo Machine - Sprava za sklekove s rotirajućom pločom i ugodnim ručkama za 99 kn!


OPIS PROIZVODA:


Opcija 1) IZGRADITE  MIŠIĆAVO TIJELO O KOME STE ODUVIJEK MAŠTALI – izgradite snažne mišiće iz udobnosti svoga doma uz Paleo Push!

Konačno možete definirati i ojačati tricepse, bicepse i torzo iz udobnosti svoga doma!

Zaboravite na teretane, skupe sprave i naporno dizanje utega! Sve što Vam je potrebno za snažne i definirane mišiće je Paleo Push – sprava za sklekove s rotirajućom pločom i ugodnim ručkama.

Ova revolucionarna sprava pomoći će Vam da izgradite mišiće i zategnuti vaše tijelo. Pored toga, popravit ćete fizičko stanje organizma i izdržljivost. Rezultate ćete vidjeti već u prva dva tjedna i to uz samo 10 minuta vježbanja dnevno. Bez napora, pritiska na zglobovima i rizika od ozljeda koje sa sobom nose klasični sklekovi.

Vježbajući sa ovom spravom ojačat ćete i definirati sve grupe mišića: ruke, ramena, leđa, prsa, trbuh i noge. Također ćete ukloniti masne naslage, sagorjeti višak masnoće i izgraditi snažne mišiće. To ćete postići za samo 10 minuta dnevno, iz udobnosti Vašeg doma.

Pritom nećete osjećati napor, bolove ili imati ozljede kao što je to čest slučaj tijekom izvođenja klasičnih sklekova. 

Uz Paleo Push konačno možete postići više s manje napora!


Opcija 2) Dobijte savršene trbušnjake bez odlaska u teretane i kupovanja skupih sprava!


Opis ponude:

5 kg manje za 1 mjesec

Smanjenje obujma struka 

Usavršavanje trbušnjaka

Bez teretane i skupih sprava

Danas nudimo sjajno rješenje za sve ljude s prekomjernom težinom. Smršavite na zdrav i siguran način. Ova „čudesna sprava za mršavljenje“ je idealna za sve – bez obzira na dob, spol i fizičke karakteristike.

Riječ je o revolucionarnom Body Twist Board-u.  Ovaj rotacijski disk omogućit će Vam da jednostavno i brzo smršavite. Ujedno zatežući Vaše tijelo! Za samo 10 minuta dnevno, Vaše vježbanje će biti lakše i zabavnije nego ikada.

S Body Twist Board-om doista možete skinuti kilograme i „luftić“ i konačno imati ravan trbuh. A ujedno i zategnut! Da biste izgubili višak kilograma i centimetara u struku potrebno je izdvojiti 10 minuta dnevno.

Uz ovaj rotacijski disk možete raditi ruke, prsa, trbušnjake, stražnjicu i noge. Uz sve to povećat ćete fleksibilnost, snagu, izdržljivost, ravnotežu i držanje. Ali i poboljšati cirkulaciju krvi i rad srca i pluća. I to za samo 10 minuta vježbanja tijekom dana.

Svaka odrasla osoba, od početnika do sportaša, može imati koristi od Body Twist Board-a.  Bez obzira da li želite izgubiti suvišne kilograme, zategnuti tijelo, poboljšati kondiciju, fleksibilnost, izdržljivost ili držanje - savjetuje se korištenje ovog diska.

Iskoristite jedinstveni popust na Body Twist Board odmah i riješite se suvišnih kilograma!


Opcija 3) Gym Energy Duo – Savršena pomoć koja zateže i učvršćuje Vaše trbušnjake!

Odlučili ste se dovesti u red? Izabrali ste odgovarajuću dijetu i počeli s vježbanjem? Odlično, ali ne propustite jedinstvenu priliku kao pomoć koristiti i dokazano učinkovitu elektrostimulaciju mišića uz nevjerojatnih 81% popusta! 

Možda izgleda novo, ali elektrostimulaciju mišića (EMS) već dugo koriste fizioterapeuti i sportisti za izgradnju mišića, poboljšanje kondicije i rehabilitaciju.  Kada se koristi u kombinaciji sa redovnim treningom u fitnessu i sportu, omogućuje brže i bolje rezultate. 

Sada i vi možete iskusiti koristi EMS-a u vašem domu uz fantastični Gym Energy Duo.

Gym Energy Duo otpušta električne impulse direktno u vaše mišiće. Ovi impulsi su identični impulsima koje šalje centralni živčani sustav te zato izazivaju kontrakcije u mišićima! Učinkovitost elektrostimulacije kao savršenog dodatka vježbanju i dijeti za izgradnju čvrstog i snažnog tijela su potvrdila razna istraživanja. 

Ne zaboravite, žene i muškarci se slažu u jednom, isklesani trbušnjaci su baš seksi! I nema te žene ili muškarca koji će ostati imuni na vaše zategnuto i čvrsto tijelo!

Zato ne oklijevajte, uz pomoć Gym Energy Duo elektrostimulatora ćete imati tijelo na kojem će vam svi zavidjeti.


Opcija 4) Push Up Duo Machine – Revolucionarna sprava za trening cijelog tijela!

Iskoristite jedinstven popust od 71% i izgradite mišićavo i snažno tijelo u svega 10 minuta dnevno!

Opis ponude:

Trening cijelog tijela u samo 10 minuta

Sagorijevanje masnoće

Topljenje naslaga s trbuha u vlastitom domu

Izgradnja mišićavog i snažnog tijela!

Prvi rezultati vidljivi već nakon 7 dana


Konačno možete definirati i ojačati tricepse, bicepse i torzo bez odlazaka u teretanu. Sada možete izvoditi 15 različitih vježbi sa samo jednom spravom – Push Up Duo Machine.

Vježbama na ovoj spravi ojačat ćete i definirati sve grupe mišića: ruke, ramena, leđa, prsa, trbuh i noge. Također ćete ukloniti masne naslage, sagorjeti višak masnoće i izgraditi snažne mišiće. To ćete postići za samo 10 minuta dnevno, u udobnosti Vašeg doma.

Pritom nećete osjećati napor, bolove ili se ozlijediti, kao što je to čest slučaj prilikom izvođenja klasičnih sklekova. Konačno možete postići više s manje napora!

Push Up Duo Machine je sprava za sklekove s rotirajućom pločom i ugodnim ručkama. Prenosiva je i lagana, ali omogućuje učinkovito vježbanje gornjeg dijela tijela. Pruža dugotrajne rezultate u kratkom vremenu – za samo 2 tjedna ako redovito vježbate!

Također, dizajnirana je tako da smanjuje pritisak na vaše ruke i zglobove. Više ne morate brinuti o oštećenjima, naporu i bolovima dok radite sklekove.

Push Up Duo Machine namijenjena je svima koji žele definirane i jake mišiće ruku i torza - za samo 10 minuta dnevno. Nije bitno jeste li muško ili žensko, stari ili mladi, sportaš ili početnik, ovo je brzo i sigurno rješenje za zategnuto i definirano tijelo.

Uz Push Up Duo Machine priuštite si zategnute i definirane mišiće o kojima ste oduvijek maštali!