[SLOVENIJA] Savršen wellness doživljaj u Termama Ptuj! 1 polupansion, kupanje u bazenima Vespasianus, 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku, sve za 2 osobe za 793kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razveselite svoju bolju polovicu odmorom u Termama Ptuj!!! Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba! Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka!

Uživanje u stilu Rimljana!

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. Grad Ptuj poznat je po termalnim izvorima, bogatom kulturnom i povijesnom naslijeđu te zabavnom noćnom životu.


Ponuda uključuje za 2 osobe: 

1 polupansion u economy sobi sa francuskim krevetom ili dvokrevetnoj sobi (ovisno o raspoloživosti), 

neograničeno kupanje u bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 

2 x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku, 

korištenje ogrtača za kupanje, 

besplatan internet u sobi, 

cjelodnevno kupanje na dan odlaska, 

animacijski program; 

besplatan parking.


Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

Dodir bogate rimske povijesti grada može se osjetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost.

Drugom tipu onih koji znaju uživati namijenjeno je Golf igralište Ptuj. Rimski štih prožima i kongresne usluge. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike uživatelje.

Hedonizam na svakom koraku - Terme Ptuj pružaju bezbrižno uživanje kakvo su poznavali bogati Rimljani! U velikom vodenom parku nalaze se vodene atrakcije vrijedne koloseuma! 

Raskošni Wellness center pruža raznolike tematske kupelji i masaže.


Sobe

Grand Hotel Primus ima 119 klimatiziranih i udobno opremljenih soba, me��u njima su tri luksuzna apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu sa sušilom za kosu, kupaćim ogrtačem i ručnicima, kabelsku LCD TV, priključak na Internet, telefon, sef i mini bar.

Wellness - vrhunsko opuštanje u stilu antičkog Rima

Wellness centar Valens Augusta u Grand Hotelu Primus moderan je wellness izgrađen u rimskom stilu s bogatom ponudom njege lica i tijela.

Na raspolaganju su finska sauna s kromoterapijom, ekstremna finska sauna, aroma sauna, blatna sauna, solna sauna, whirpool s termalnom vodom i bazen za hlađenje. A rimska VIP sauna, po imenu Antioos namijenjena je svima koji žele malo više privatnosti.

U Wellness centru možete uživati u ova 3 svijeta:

Imperium dobrog osjećanja,
termalne kupelji i saune Flavia,
bazeni Vespasianus.

Nadoplata za vikend iznosi 4 eura po osobi i noćenju, plaćanje na licu mjesta!

Ptuj je najstariji slovenski grad u kojem se duh antičkih Rimljana može osjetiti i danas. Već u doba Rima Ptuj se razvio u izuzetno važno trgovačko, carinsko i upravno središte.