Prirodno osvježenje za cijelu obitelj! Paket Lupo sokova uz 52% popusta i besplatnu dostavu za Zagreb i okolicu! 10l soka od jabuke + 1 bočica okus jabuka i breskva + 1 bočica okus jabuka i kupina!

202 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 13,67 €
Ušteda 52%
Cijena 6,50 €

Zdravo i ukusno! 5l gusti sok od jabuke, 5l bistri sok od jabuke, boca 0,2 l sok okusa jabuke i breskve, boca 0,2 l sok jabuka i kupina.

Jabučni sok, bistri, "bag in box", 5 l

Proizvod kojemu je na međunarodnom natjecanju u Pantianiccu u Italiji 2010. godine dodjeljena srebrna medalja. Proizveden tiještenjem svježih jabuka. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Ovaj sok krasi očuvani okus i miris svježe jabuke, a plod je usavršene recepture prerade. Laganijeg i prozračnijeg okusa i boje namjenjen je ljubiteljima klasičnih jabučnih sokova koji osvajaju aromom i odlično gase žeđ.

Jabučni sok, gusti, "bag in box", 5 l

Proizveden tiještenjem svježih jabuka. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Zahvaljujući činjenici da se ne filtira, ovaj je sok osobit jer uz vrhunski okus, obiluje i visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.

Sok jabuka - kupina, 0,2 l

Proizveden tiještenjem svježih jabuka i kupina. Bez dodavanja konzervansa, šećera, vode, boja, umjetnih sladila i aroma. Sadrži prirodno prisutne šećere. Zanimljiva i zdrava kombinacija voća namijenjena je velikim i malim ljubiteljima kupina, uz dodatak jabuke kao odlične protuteže kiselkastoj kupini.

Sok jabuka - breskva, 0,2 l

Proizveden tiještenjem svježih bresaka i jabuka. Bez dodavanja konzervansa, vode, boja i aroma. Ova pitka mješavina u sebi uspješno sjedinjuje sočnost i aromu suptilne breskve s prokušanom i pouzdanom izvrsnošću jabučnog soka.