[SLOVENIJA] Odmor u Termama 3000-Moravske Toplice!!! 1 polupansion u Hotelu Ajda****, ulaz u saune i uživanje u bazenskom kompleksu Terma 3000...sve za 2 osobe za 769 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite se u Moravskim Toplicama u Sloveniji gdje možete uživati u vodenim radostima raskošnog bazenskog kompleksa Terme 3000! Boravak djece do 2 godine gratis! Ponuda vrijedi od nedjelje do petka!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

1 polupansion u dvokrevetnoj sobi ili sobi s francuskim krevetom (ovisno o raspoloživosti) u hotelu Ajda ****, 

neograničeno kupanje u bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska); 

neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (gdje rade tobogani cijelu godinu); 

neograničen ulaz u svijet sauna i fitness u sklopu hotela Ajda; 

korištenje ogrtača; 

bogat animacijski program za djecu i odrasle.

Ponuda vrijedi od nedjelje do petka! 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 512 22 00 ili e-mail: info@terme3000.si, uz KOD kupona po primitku.

Hotel Ajda**** odlikuje ugodno domaće ozračje, a posjećuju ga gosti svih dobi – obitelji, stariji ljudi i mlađi parovi. Hotel je omiljen i zbog bogatog izbora mogućnosti za aktivni odmor i animacije za djecu. 

Hotel je srednje veličine sa 157 soba različite veličine.

Odmorite se u Moravskim Toplicama u Sloveniji gdje možete uživati u vodenim radostima raskošnog bazenskog kompleksa Terme 3000 te se nakon ispunjenog dana, opustiti uz saunu, pjenušac i kolače u Hotelu Ajda s 4 zvjezdice!

Bazenski kompleks Terma 3000 u Moravskim Toplicama, u Sloveniji, nadaleko je poznat po po ljekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu i vodenom parku u Sloveniji te po odličnim wellness uslugama.

Hotel Ajda je i izvrsno polazište za izlete po Prekmurju.