[BLED] Uživanje u Hotelu Park 4* uz 1 polupansion, dvokrevetna soba s pogledom na jezero, neograničen ulaz u hotelski bazen, fitness, sve za 2 osobe i samo 869 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u samom središtu Bleda u Hotelu Park****! Uživajte u brojnim aktivnostima od kupanja u hotelskom bazenu, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

1 polupansion u dvokrevetnoj sobi pogled jezero u Hotelu Park ****; 

neograničen ulaz u hotelski bazen (temperatura vode ugodnih 27 stupnjeva celzijusa) i fitness s pogledom; 

neograničeno kupanje u Wellness centru Živa u hotelu Golf (osim u terminu od 27.3. do 6.4.2017.); 

noćno kupanje u Wellness centru Živa (petkom i subotom do 23 h); 

popust na ulaze u svijet sauna u Wellness centru Živa; 

animacijski program.

Bazen hotela Park je zatvoren od 06.03. do 09.03.17.

Bazen u Wellness centru Živa je zatvoren od 27.03. do 06.04.17.

Boravak djeteta do 6 godina GRATIS!

Kupon se može iskoristiti 05.03.17.-08.03.17.; 12.03.17.-15.03.17.; 19.03.17.-22.03.17. i 08.04.17.-13.04.17.

Hotel Park nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolici se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kavana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske kremšnite, omiljene slastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu.

Smještaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, izravni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizirane.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici, među kojima i hotela Golf.  

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!

Za korištenje navedenog kupona, kupac se mora javiti Odjelu rezervacija te rezervirati svoj termin na broj: +386 4 579 16 00 ili e-mail: info@hotelibled.com!