[VINKOVCI] Gurmanski užici u srcu Slavonije! Ručak ili večera u 3 slijeda (menu1 ili 2) u Hotelu Admiral*** za dvoje i za samo 85 kn! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 30.04.2017.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije! Prije kupnje kupona odaberite između 2 menija!

PONUDA UKLJUČUJE: HOTEL ADMIRAL, Vinkovci - ručak ili večera u 3 slijeda za dvoje za samo 85 kn! 

    

PRIJE KUPNJE KUPONA BIRAJTE:

MENI 1 - Juha od brokule, rolice punjene slaninom u sataraš umaku, njoke u krušnim mrvicama, pohane pileće rolice punjene crvenom paprikom i gaudom, pekarski krumpir, punjene tikvice, mješana salata, kruh, chesecake, palačinke ili  kremšnita.

Meni 2 - Juha od Brokule, VINKOVAČKI ODREZAK, (kulen, grašak, mrkva, pohano), PEKARSKI KRUMPIR, mješana salata, kruh, chesecake, palačinke ili kremšnita.


Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

Kako se naš grad Vinkovci mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g. ,te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu.

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Ovisno o Vašim potrebama dvorane hotela pogodne su za svadbene svečanosti, maturalne zabave, krštenja,modne revije, seminare, kongrese te poslovne sastanke. 

Dika  ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta.

A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije.