PodržimoNaše

Ne osjećate se dobro? Pod stresom ste? Ne kockajte se sa zdravljem! Vrijeme je za preciznu dijagnostiku stanja Vašeg organizma za samo 190 kn u DiaCor centrima u Zagrebu i Rijeci!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVO! Zagreb & Rijeka! Precizna i neinvazivna dijagnostika kojom se dobiva jasna slika funkcionalnog stanja ljudskog organizma, organa i organskih sustava uz čak 76% popusta u DiaCor centru! Provjerite stanje Vašeg organizma i kad ste zdravi!

Istraživanja pokazuju kako ljudi puno više brinu o svojim automobilima nego o sebi i vlastitom zdravlju. Nije ni čudo, jer za dijagnostiku i popravak automobila treba nekoliko sati, dok za kontrolu stanja svog tijela trebate više od 10 dana.

Prvi korak je naručiti se kod svog liječnika opće prakse, slijedi odlazak na osnovni pregled, nakon toga čekanje novih termina za liječnike drugih specijalnosti i ako sve dobro prođe, u roku od 15 dana dobiti ćete dijagnostiku stanja svog tijela.

Na žalost, ako dijagnostika pokaže kako vam neki dio tijela ne funkcionira na ispravan način, slijedi isti ili još duži proces prije nego uopće krenete s njegovim “servisiranjem”.

No, postoji i drugačiji (čitaj:brži i efikasniji) način dijagnostike stanja vašeg tijela, a zasniva se na holističkom i cjelovitom pristupu ljudskom zdravlju, uz najsuvremeniju bioinformatičku tehnologiju DiaCor centra.

Osnova od koje polazimo u DiaCor centru je kako svaki organ ljudskog tijela tj. svaka njegova stanica titra na određenoj frekvenciji. Kada smo zdravi, stanice titraju harmonično, no pojavom bolesti ili potencijalne bolesti dolazi do disharmonije koja se može uspješno izmjeriti/uočiti DiaCor uređajem.

Stoga je DiaCor dijagnostika proces mjerenja frekvencija titranja svih vaših stanica sa preciznim izvještajem koji organi funkcioniraju savršeno ali i jasnim pokazateljima koji od organa su u problemima ili će uskoro biti u problemima.

Sam dijagnostički proces traje 90 minuta i potpuno je neinvazivan (bez pikanja, čudnih poza i aktivnosti) te proces i interpretaciju rezultata obavlja medicinsko osposobljeno osoblje, Zdenka Majnarić dr.med. i Zdravka Matušan dr.med. koje iznimno njeguju individualni pristup svakom klijentu.

Kao rezultat DiaCor dijagnostike dobiti ćete detaljnu dijagnostiku stanja vašeg tijela i daljnje smjernice kako podići kvalitetu vlastitog zdravlja.

Od sada briga za vlastito zdravlje više ne mora biti na zadnjem mjestu, jer se uz DiaCor centar sve može obaviti vrlo brzo i iznimno precizno!