[ZAGREB] Želite li se opustiti, podignuti raspoloženje, regenerirati i napuniti organizam energijom? Američki Kirosport donosi 3 vrste masaža! Prepustite se profesionalcima uz 1h masaže već od 98 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Indijska terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom Lalitamadhava će vam svojim vještinama pomoći da smanjite stres i napetost. Doživite duboku relaksaciju uz pomoć aromaterapeutske masaže, indijske masaže cijelog tijela ili antistresne masaže....Kupon je iskoristiv do 20.04.2017.!

Ponuda uključuje: Američki Kirosport - 3 vrste masaža - prepustite se profesionalcima uz 60 min masaže već od 98 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) AROMA MASAŽA - 60min za 98kn!

Opcija 2) ANTISTRESNA MASAŽA  - 60min za 98kn! 

Opcija 3) INDIJSKA MASAŽA  - 60min za 125kn!


ODMAH po primitku kupona ili minimalno 2 dana ranije rezervacija na br.tel.  097 613 0670 , uz KOD i ID kupona.

    

INDIJSKA MASAŽA   (60min)

- tradicionalna indijska masaža cijelog tijela

Indijska masaža cijelog tijela je izvanredna tehnika masaže koja potiječe iz drevnog ayurvedskog sustava liječenja. Toplim uljima koristi se kombinacija presure specifičnih točki, limfne drenaže i dugih pokreta kojima se revitalizira cijeli organizam te se tijelo u vrlo kratkom vremenu dovodi do stanja ravnoteže i unutarnjeg mira.

ANTISTRESNA MASAŽA (60min)

- ciljana masaža za ljude pod stresom

Antistresna masaža je usmjerena na dijelove tijela koji su najviše pogođeni stresom. Tretman uzrokuje opuštanje i oslobađanje. Prikladna za osobe koji su pod pritiskom i stresom i zbog toga im je potrebno opuštanje uz dobrobit i harmoniju.

AROMA MASAŽA  (60min)

- terapija dodirom i mirisom

Aroma masažom se uspostavlja pravilan tok energije kroz energetske kanale tijela. Kombinirajući fizičke i emocionalne učinke stimulirajućim pokretima postiže se ravnoteža između tijela i duha. Eteričnim uljima i pravilnim dodirom poboljšava cirkulaciju, te olakšava tegobe poput glavobolje i nesanice.