Luksuzni odmor i wellness predah! 2 noćenja s doručkom preko tjedna ili vikenda u Apartmanima Lapaž uz neograničeno kupanje u Toplicama Sv. Martin... za 2 osobe već od 699 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri. 1 dijete do 6 godina BORAVI GRATIS! Spojite 3 kupona i sedmo noćenje je GRATIS!!! Kupon vrijedi od 03.02.2017. do 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Apartmani Lapaž - 3 dana/2 noćenja sa buffet doručkom  u Apartmanima Lapaž

Prije kupnje kupona odaberite između:

TJEDNA OPCIJA - 3 dana /2 noćenja sa uključenim buffet doručkom za 2 osobe u luksuznim apartmanima Lapaž 3 dana neograničeno kupanje u Termama Sveti Martin za boravak NEDJELJA-PETAK, GRATIS neograničeno korištenje novootvorenog wellness centra  Apartmana Lapaž (sauna i jacuzzi), korištenje roštilja i jacuzzia na terasi zgrade, najam bicikla i interneta.

VIKEND OPCIJA -  3 dana /2 noćenja sa uključenim buffet doručkom za 2 osobe u luksuznim apartmanima Lapaž 3 dana neograničeno kupanje u Termama Sveti Martin za boravak PETAK - NEDJELJA, GRATIS neograničeno korištenje wellness centra Apartmana Lapaž (sauna i jacuzzi), korištenje roštilja i jacuzzia na terasi zgrade, najam bicikla i interneta.

Dodatno: kupaonice sa hidromasažnim ili tuš kadama sa termalnom vodom, besplatan WI-FI, parking.

Spojite 3 kupona, 7 noćenje GRATIS!


1 dijete do 6 godina gratis, drugo dijete ili dijete starije od 6 godina: 50 kuna smještaj, 40 kupanje (samo za dijete starije od 6 godina), 25 doručak.

Provedite 3 idilična dana u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija sjeverne Hrvatske - Toplicama Sveti Martin! Uživajte sa dragom osobom u tri dana vrhunskog odmora  u međimurskoj Zelenoj oazi mira koja nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka.

   

 Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem užitku, od luksuznih apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto. 

Apartmani su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu s termalnom vodom, te vodeno-zračnom masažom. 

Kuhinje su u potpunosti opremljene pa u njima možete i kuhati kao da ste u vlastitom domu. Ukoliko ipak ne želite gubiti vrijeme na kuhanje, nudimo vam mogućnost organiziranja usluge doručka, ručka ili večere po vrlo povoljnim cijenama.

Na krovu zgrade nalazi se natkrivena terasa sa podnim grijanjem, kaminom i jacuzzi kadom za 6 osoba. U sklopu ove ponude, očekuju vas 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u apartmanima Lapaž + GRATIS korištenje bazena i ležaljki sa baldahinom u sklopu apartmana, roštilja i jacuzzia na terasi zgrade, najma bicikla te besplatnog interneta.

 

SVETI MARTIN NA MURI


Općina Sveti Martin na Muri nalazi se kraj Čakovca, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini granice sa Slovenijom i Mađarskom, na mjestu na kojem rijeka Mura ulazi u teritorij Hrvatske.

Turizam se ozbiljnije počeo razvijati 2005. godine kad su, koristeći termalni izvor ljekovite vode, u neposrednoj blizini Svetog Martina na Muri izgrađene Toplice Sveti Martin, najveće i jedne od najljepših toplica u Hrvatskoj. Ulaz u bazene je udaljen 200 m od apartmana, športska dvorana sa sportskim terenima 50 m, uređena trim staza sa spravama 50 m, hotel Golfer 250 m, a golf tereni 300 m.

U blizini apartmana nalaze se barokni gradovi Varaždin i Čakovec (grad Zrinskih i Frankopana) sa brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima i građevinama, koje govore o njihovoj burnoj prošlosti.

ODMAH po KUPNJI i primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj: 099 2199 404, uz KOD i ID kupona.

Viša puta je SVETI MARTIN NA MURI nominiran kao hrvatski predstavnik za Europsku turističku destinaciju izvrsnosti (EDEN) s podtemom "Najbolje nove seoske destinacije"!