PodržimoNaše

Proljeće u Crikvenici! 3 dana uz 2 polupansiona u Hotelu Mediteran*** za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, korištenje unutarnjeg bazena, po super povoljnoj cijeni za samo 899 kuna!!!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uhvatite prve proljetne zrake sunca na moru! Smjestite se u simpatičnom hotelu Mediteran 3* u Crikvenici i opustite se uz noćenja na bazi polupansiona!


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (klima/SAT TV) na bazi polupansiona (doručak i večera švedski stol ) te korištenje bazena.

Hotel Mediteran raspolaže s više od 160 soba i 3 apartmana, restoranom, snack barom na plaži, liftovima i parkiralištem. Odmah ispod hotela se nalazi hotelska plaža, a u sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen. Osim toga, hotel nudi masažu, saunu, suncobrane i ležaljke za plažu i bazen uz dodatnu nadoplatu. 

Sve sobe s pogledom na more imaju balkon, dok na park strani neke sobe imaju balkon, a neke nemaju balkon. 

CRIKVENICA

Crikvenica se nalazi na sjevernom Jadranu, 35 kilometara jugoistočno od Rijeke, odnostno 200 km sjeverozapadno od Zadra, odnosno 165 km jugozapadno od Zagreba.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona. ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija termina unaprijed na e-mail: mistral@ri.t-com.hr, uz KOD i ID kupona.

  • Djeca do 6 godina s roditeljima u krevetu GRATIS (vrijedi za jedno dijete).