Posjetite Škocjansku jamu i Ljubljanu! Jednodnevni izlet uz licenciranog turističkog pratitelja i autobusom iz Zagreba 18.03.2017. uz agenciju Autoturist-Park za samo 135kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Škocjanske jame su smještene u tajanstvenom slovenskom krasu, a zbog jedinstvene prirodne i kulturne vrijednosti uvrštene su na UNESCOV popis svjetske baštine!

Aranžman uključuje:

Prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
Licenciranog turističkog pratitelja
Troškove jamčevine i organizacije putovanja

Aranžman ne uključuje: 
Ulaznicu za Škocjanske jame – 16 eura odrasli, 12 eura umirovljenici, studenti (do 26.god.), djeca 7,50 eura (obavezna prijava u agenciji, doplata na licu mjesta)
Ulaznicu za Kuću eksperimenata – 6 eura 
Troškove osobne prirode
Sve što nije navedeno pod “Aranžman uključuje”


Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 6:30 sati (južno parkiralište Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje prema Sloveniji i mjestu Divača u čijoj se okolici nalazi jedna od 20-ak slovenskih vapnenačkih riznica - ŠKOCJANSKE JAME.


Uljepšavaju ih raznobojni, često veličanstveni stalaktiti i stalagmiti izvanrednih oblika, zavjese i veliki „lončići“ udubine koje po svojem obliku podsjećaju na lonce. U mirnoj se vodi zrcale zanimljivi pećinski oblici koji uvijek izazivaju čuđenje i divljenje posjetitelja. Razgledavanje Škocjanskih jama u pratnji stručnog vodiča traje cca. sat i pol. Nakon razgleda Škocjanskih jama slobodno vrijeme za osvježenje, odmor ili kupnju suvenira. 


Polazak prema slovenskoj metropoli čije je ime možda došlo od riječi “ljubljena” – LJUBLJANI. Šetnja središtem grada uz pratitelja putovanja i informativno upoznavanje sa znamenitostima grada. Slobodno vrijeme za vlastite programe te uživanje u brojnim kulturnim atrakcijama koje ovaj grad nudi! 


Preporučamo posjet Kući eksperimenata – netipičnom muzeju u kojemu je svaki izložak postavljen da se prouči vlastitim rukama ili odlazak na Ljubljanski grad! Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Napomena: Preporučamo udobnu obuću i toplu odjeću (temperatura u jami je cca 10 stupnjeva Celzijusa)

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.