Posjetite najpoznatiji i najposjećeniji austrijski rudnik soli! Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba 18.03.'17. SALZBURG I RUDNIK SOLI HALLEIN za samo 239 kuna/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjet najstarijem rudniku soli na svijetu i Salzburgu po nevjerojatnoj cijeni od samo 239 kn/osobi! Kupon vrijedi isključivo za navedeni termin 18.03.2017.! Polazak autobusom iz Zagreba!

Ponuda uključuje: JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM 18.03.'17 SALZBURG I RUDNIK SOLI HALLEIN


Aranžman uključuje: 
prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu, 
posjetu mjestima Salzburgu i Halleinu, 
licenciranog turističkog pratitelja, 
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, 
troškove organizacije

Aranžman ne uključuje: 
troškove osobne prirode, ulaznicu za rudnik soli – 19 eura odrasli, 10,50 eura djeca 4 do 15 god. (cijena za grupu min.20 osoba) – obavezna prijava u agenciji!, sve što nije navedeno pod „Aranžman uključuje“ 



PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom u smjeru Salzburga. Dolazak u mjesto HALLEIN, u kojemu se nalazi jedan od najpoznatijih i najposjećenijih austrijskih rudnika soli! 


Slijedi obilazak rudnika u pratnji stručnog vodiča. Rudnik soli u Halleinu jedan je od najstarijih takve vrste u svijetu. Sol iz rudnika osigurala je preživljavanje ljudi, salzburškim nadbiskupima donijela bogatstvo, a gradu Salzburgu njegovu raskoš. Rudnik je nekada bio dostupan samo privilegiranim dostojanstvenicima, a danas je otvoren za sve znatiželjne i avanture željne posjetitelje! Ovaj fascinantni svijet soli posjetitelji istražuju odjeveni u bijelu rudarsku odjeću! Obilazak uključuje vožnju rudarskim vlakićem, toboganom, brodom po jezeru koje se nalazi u sklopu rudnika a služilo je rudarima u iskopavanju „bijelog zlata“... 

Posjetiteljima će biti prezentiran i filmić koji govori o povijesti rudarstva, tehnikama koje su rudari koristili pri iskopavanju soli te gospodarskoj važnosti rudnika za cijeli kraj. 

Nakon razgleda rudnika odlazak u SALZBURG, glavni grad istoimene austrijske pokrajine te jedan od najlješih baroknih gradova u ovom dijelu Europe. 


Razgled povijesnog središta grada: MOZART PLATZ KATEDRALA – NADBISKUPSKE REZIDENCIJE – FRANJEVAČKA CRKVA – STARO GROBLJE – FESTIVALSKA PALAČA – MOZARTOVA KUĆA – DVORAC MIRABELL... 

Slobodno vrijeme za osobne programe. Preporučamo posjet tvrđavi Hohensalzburg iz 11.st., koja danas čuva burnu priču o salzburškim nadbiskupima ili slastičarnici Fürst, u kojoj je nastao poznati austrijski slatkiš, Mozart kugla. 


Polazak prema Zagrebu predviđen je u 18:00 sati. Sa kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.