Uzbudljivi Rafting na TARI I DRINI!!! 3dana/2 noćenja+domaći doručak+piće dobrodošlice uz licenciranog skipera i s pratećom opremom u Rafting kampu "Stari Dud", za samo 277kn po osobi!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u 33 km raftinga uz skipera na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah! EKSKLUZIVNO!!! Kupon vrijedi do 30.07.2017.!

Ponuda uključuje: 

Rafting Tarom i Drinom ( BiH ):

2 noćenja u drvenim bungalovima, 

piće dobrodošlice i 

2 bogata doručka.


Cijena uključuje: boravišnu pristojbu, osiguranje.

Cijena ne uključuje: taksu za prolazak kroz regionalni park Piva 4,3 Eura 


 Domaći doručak kakav samo možete sanjati (šunka, kajmak, jaja...), a noćenje u novouređenom kampu "Stari Dud"! Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u susjedstvu, Stari Dud, Vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 15 km rijeke Tare i 18 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su: sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu sigurnost tijekom spusta.

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon - a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica.

Naš novouređeni kamp se nalazi 9 km od Foče na putu M18. 

Trenutni kapacitet kampa je 50 ležajeva u novim dvokrevetnim i četverokrevetnim drvenim bungalovima, a postoji i mogućnost boravka u našem auto-kampu u vašim šatorima i auto-kućama. Uredan sanitarni dio sa muškim i ženskim toaletima i tuš kabinama sa toplom vodom.


Pored raftinga u okruženju postoji i veliki broj mogućnosti za organiziranje raznih izletničkih tura kroz Nacionalni park Sutjeska, prašumu Perućicu, planinu Zelengoru, pješčane piramide i mnoge druge ljepote u okolini našeg kampa.

U sklopu kampa nalazi se restoran dugogodišnje tradicije u kojem za goste kampa pripremamo najukusnije domaće specijalitete kao što su janjetina i prasetina sa ražnja, jela ispod sača/peke, jela sa roštilja kao i veliki broj jela po narudžbi i vegetarijanskih jela.

Kamp također posjeduje:

Vlastiti parking prostor

Neiscrpne ribolovačke mogućnosti

Uređenu pješčanu plažu za sunčanje i kupanje

Stazu za pješačenje

Wi-Fi

Prodavaonicu suvenira

PLAN PROGRAMA:

Dolazak u večernjim satima u Kamp Stari Dud

Piće dobrodošlice

Spavanje - smještaj je u drvenim bungalovima nove gradnje, kamp posjeduje tuš kabine, toalete, vlastiti parking prostor, vlastitu plažu, pješačku stazu, teren za sportske aktivnosti i restoran sa dugogodišnjom tradicijom.

Doručak

Priprema i polazak na rafting - ruta raftinga je duga 33 km, 15 km rjekom Tarom i 18 km rjekom Drinom. Gosti se odvoze terenskim vozilima na polaznu točku i dolazi se po njih na završetku raftinga. U kampu dobivate besplatno opremu potrebnu za rafting. 


Rafting vodi licencirani iskusan skiper.

Povratak i slobodno vrijeme do spavanja (Kamp ima više mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena kao i restoran gdje gosti mogu da kupe ostale obroke)

I drugim noćenjem + ujutro doručkom aranžman završava 

Na samoj lokaciji možete dodatno platiti večeru, ručak...

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati Partnera radi dogovora termina na broj: 0038765724792, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.