Idila u Sloveniji! 1 noćenje za 4-5 osoba u drvenoj kućici Eko Resorta "Pod Veliko planino", neograničeno korištenje saune, piće dobrodošlice (vino Palmieri) do 15.04.17. za samo 685kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjet Eko Resortu "Ispod velike planine", stvorit će Vam priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe... Kupon vrijedi do 15.04.17.!

Ponuda uključuje: Zimski odmor u Eko Resortu "Pod Veliko planino" za 4-5 osoba u drvenoj kućici, odabir termina do 15.04.'17.

Cijena uključuje: 

1x noćenje u drvenoj kući za 4 osobe, jedinstvene arhitekture u stvarnom pastirskom štihu, 

neograničeno korištenje sauna (unaprijed rezervirati), 

piće dobrodošlice (odlično vino Palmieri), 

neograničeno korištenje igrališta, 

završno čišćenje, 

besplatan parking, 

besplatan Wi-fi internet.

Kuća može smjestiti 4 do 5 osoba - 1 osoba na pomoćnom ležaju.

Boravišna pristojba: ODRASLI: € 1.27 osobi/noć, djeca € 0.64 osobi/noć.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina sa hotelom i predrezervacija!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija min.24h ranije e-mailom: info@sloveniaecoresort.com ili tel: 030 462 407, uz KOD i ID sa kupona nakon dobivanja.

Kupon je obavezno isprintati i sa sobom ponijeti prilikom dolaska u hotel!

ISKUSTVO bajke u dolini Velike planine

Sa svojom čarobnim i jedinstvenom pastirskom tradicijom, netaknutom prirodom, tradicionalnim proizvodima i prekrasnim pogledom, Velika planina slovi među najljepšim pašnjacima u Sloveniji i inozemstvu.

Posjet Eco Resortu Ispod velike planine, stvorit će Vam priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe.

U udobnim malim vikendicama, nalik na jedinstvenu arhitekturu prave pastirske kolibe, miris drva, ugodno okruženje i pogledom kroz prozor dočarati će Vam začaranu atmosferu.

TRADICIJA I UDOBNOST

Suvremeno uređene drvene vikendice i stil pastirske kolibe Vam pružaju udobnost, i dočarati će duh visoke planine.

Drvena kućica može smjestiti četiri osobe. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, dijela za kuhanje, kuhinju, kupaonicu i terasu. Pomoćni ležaj može biti dodan za petog člana obitelji.

U hladnijim mjesecima vikendice grije topli kamin.

PLANINARENJE

Brojne planinarske ture mogu Vas dovesti u zagrljaj Kamniško-Savinjskih Alpa. Oni su pogodni za početnike kao i za iskusne planinare. Možete ih istražiti na svoju ruku ili u društvu vodiča.


Zimski sportovi

Ljubitelji skijanja i klizanja mogu posjetiti obližnju Veliku planinu ili druge ski resorte nedaleko Kamnika.

Druge sportske aktivnosti

 Ljubitelji golfa mogu uživati ​​u Arboretumu Golf Course sa 18 rupa. Usput možete posjetiti prekrasni Arboretum i prošetati među više od 3500 različitih vrsta i biljaka drveća. Ostali sportski sadržaji u Kamniku su tečajevi tenisa, olimpijski bazen, penjanje zidinama i boćanje. Samo 12 km od našeg Eco Resort nalazi se SPA Snovik, poznat kao najveće SPA toplice u Sloveniji. (25km iz Ljubljane u Kamniškim alpama)