MORAVSKE TOPLICE! 1, 2 ili 4 noćenja u Aparthotelu Vital 4*, samoposlužni doručak, 10% na karte za kupanje u Termama 3000, moguć wellness i sauna u Termama Vivat, 3000 ili Lendava..od 339kn za dvoje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[SLOVENIJA] Uživajte u prelijepom Aparthotelu Vital 4* tek 200m od termalnog lječilišta Moravske Toplice! Ponuda vrijedi za 2 ili za 2-6 osoba (ovisno o odabranoj opciji)! Kupon vrijedi 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Aparthotel Vital 4* - do 31.03.17.


Prije kupnje kupona odaberite između 4 paketa:

Paket 1: 2 dana za 2 osobe: 1 x noćenje u 1/2 sobi ili apartmanu za dvoje, 1x bogat samoposlužni doručak za 2 osobe, 10% popusta na karte za kupanje u Termama 3000, mogućnost uživanja u wellnessu i sauni u obližnjim Termama 3000, Termama Vivat ili Termama Lendava, mogućnost izleta i čudesne šetnje kraj Bukovniškog jezera, mogućnost kulinarskog uživanja u obližnjim turističkim farmama.

Paket 2: 3 dana za 2 osobe: 2 x noćenja u 1/2 sobi ili apartmanu za dvoje, 2 x bogat samoposlužni doručak za 2 osobe, 10% popusta na karte za kupanje u Termama 3000, mogućnost uživanja u wellnessu i sauni u obližnjim Termama 3000, Termama Vivat ili Termama Lendava, mogućnost izleta i čudesne šetnje kraj Bukovniškog jezera, mogućnost kulinarskog uživanja u obližnjim turističkim farmama.

Paket 3: 3 dana za 2-6 osoba: 2 x noćenja u apartmanu za 2-6 osoba, 2 x bogat samoposlužni doručak, 1x kulinarska dobrodošlica u apartmanu, 10% popusta na karte za kupanje u Termama 3000, mogućnost uživanja u wellnessu i sauni u obližnjim Termama 3000, Termama Vivat ili Termama Lendava, mogućnost izleta i čudesne šetnje kraj Bukovniškog jezera, mogućnost posjeta doživljajnog parka Vulkanija, mogućnost posudbe bicikala, mogućnost kulinarskog uživanja u obližnjim turističkim farmama i restoranima.

Paket 4: 5 dana za 2-6 osoba: 4 x noćenja u apartmanu za 2-6 osoba, 4 x bogat samoposlužni doručak, 1x kulinarska dobrodošlica u apartmanu, 10% popusta na karte za kupanje u Termama 3000, mogućnost uživanja u wellnessu i sauni u obližnjim Termama 3000, Termama Vivat ili Termama Lendava, mogućnost izleta i čudesne šetnje kraj Bukovniškog jezera, mogućnost posjeta doživljajnog parka Vulkanija, mogućnost posudbe bicikala, mogućnost kulinarskog uživanja u obližnjim turističkim farmama i restoranima.

Cijena uključuje: upotreba posteljine i ručnika, klima, završno čišćenje, besplatno parking mjesto, besplatan wi-fi.


Pogodnosti za goste: 

10% popusta na karte za kupanje u Termama 3000, odlična lokacija u blizini Terna Vivat, Terma 3000 i Terma Lendava, super polazišna točka za posjet čudesnom Bukovniškom jezeru, doživljajnom parku Vulkanija i obilazak okolnih turističkih farma.

Aparthotel Vital nalazi se na 200 metara od termalnog lječilišta Moravske Toplice, a nudi klimatizirane sobe i apartmane s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i besplatni WiFi. 

Gosti se mogu opustiti u baru ili u prostoriji s biljarskim stolom u sklopu objekta.


Sve smještajne jedinice obuhvaćaju kupaonicu s tušem. U okviru objekta i njegovoj okolici moguće je uživati u raznim aktivnostima, među kojima su biciklizam i pješačenje. Gostima se poslužuje besplatni doručak.


Aparthotel Vital udaljen je 200 metara od trgovine lanca Mercator i približno 300 metara od golf-terena. Na farmama Rakičan i Tišina, udaljenim približno 9 km, gosti mogu uživati u jahanju. 

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na br.tel: 00386 30 693 340 

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail: info@aparthotelvital.si uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u hotel prilikom dolaska!