PodržimoNaše

Drage Slavonke požurite!!! Vrijeme je za najveću akciju detoksikacije i oblikovanja tijela u Slavoniji!!! 40 super FIT tretmana + 5 tretmana GRATIS u Body Creatoru Osijek za 990kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANCIJA mršavljenja 20 centimetara u obujmu na paket!!! 15 Termo slimm kapsula, 10 Infra red relax sauna, 5 Elektrostimulacija, 5 Body wrapping + anticelulitna krema, 5x Limfna drenaža + GRATIS 2 kavitacije, 2 vakuma + infrared + Tri pollar rf, 1 mehanički piling tijela, te prehrambeno savjetovanje i antropometrijska analiza tijela! Kupon je iskoristiv do 31.03.17.!

Ponuda uključuje: Najveća akcija detoksikacije i oblikovanja tijela u Slavoniji - BODY CREATOR CENTAR OSIJEK - 40 super FIT tretmana + 5 tretmana GRATIS + Prehrambeno savjetovanje + Antropometrijska analiza.


Cijena uključuje: 

15x Termo slimm kapsula, 

10x Infra red relax sauna, 

5x Elektrostimulacija, 

5x Body wrapping + anticelulitna krema, 

5x Limfna drenaža.


Gratis:

2 x Kavitacija 2-5 cm po tretmanu

2 x Vakum + Infrared + Tri pollar radio frekvencija

1 x Mehanički peeling tijela 

Prehrambeno savjetovanje za vrijeme trajanja tretmana 

Antropometrijska analiza - redovita za vrijeme trajanja tretmana


Garancija mršavljenja 20 centimetara u obujmu na paket!

Vakum sa infrared i radiofrekvencijom se radi poslije kavitacije za još bolji učinak!

KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

Ultrazvuk u tkivu stvara mjehuriće koji se povećavaju dekompresijom i rastom temperature, uslijed čega mjehurići eksplodiraju i masne stanice pucaju. Nakon pucanja masne stanice odlaze kao trigliceridi u međustanične prostore i tamo se, pomoću enzimskih aktivnosti, dijele na glicerol i više masne kiseline. Više masne kiseline metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se razgrađuju jednako kao i hrana koju unosimo u organizam.

Za što uspješniju eliminaciju otopljenih masnih naslaga vrlo je važno da aparat za kavitaciju ima ugrađenu elektrostimulaciju. Ovu opciju ima najnovija serija aparata koja klijentima garantira sigurnost, luksuz i zadovoljstvo jer je smanjenje obujma nakon prvog tretmana mnogo vidljivije upravo zbog stimulacije koja je sastavni dio tretmana.

 Vakum + Infrared + Tri pollar radio frekvencija


Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

Vakum sa infrared i radiofrekvencijom se radi poslije kavitacije za još bolji učinak!

Termo slimm kapsule:

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.

Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.


Infra red relax sauna

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


 BODY WRAPPING

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.


Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.LIMFNA DRENAŽA 

Ako niste znali limfa je poznata kao bezbojna tekućina koja se nalazi u prostoru tkiva, a koja kruži cijelim tijelom. Njezina uloga se prije svega usmjerava na prenošenje otpadnih tvari i naravno bjelančevina.Naime za sve one koji nisu znali limfa je itekako ključna budući da svakoj stanici prenosi kisik dok na povratku preuzima otpadne tvari koje mogu štetiti i opet se vraća u krvotok. Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.

Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. Kada malo bolje pogledate radi se o jednom od uspješnijih načina u borbi protiv celulita.


Antropometrijska analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!


Adresa korištenja kupona: Reisnerova 100, Osijek.

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak: 13:00h – 20:00h.

Utorak: 09:00h – 16:00h.

Srijeda: 13:00h – 20:00h.

Četvrtak: 09:00h – 16:00h.

Petak: 13:00h – 20:00h.

Subota: 09:00h – 14:00h.


Nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031/411 036 ili mobitel: 095/390 5399, uz KOD i ID kupona po primitku.