Odmor u Sarajevu! 2 noćenja sa doručkom u Hostelu Plaza u Sarajevu za 2 ili 4 osobe u comfort ili deluxe family sobi uz korištenje kuhinje i besplatna konzumacija kave ili čaja već od 440kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hostel Plaza Sarajevo je smješten u samom srcu starog grada u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija grada Sarajeva...Za djecu do 10 god. BESPLATNO! Kupon se može iskoristiti do 01.05.'17.! Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe!

Ponuda uključuje: 2 noćenja sa doručkom u Hostelu Plaza u Sarajevu, za 2 ili 4 osobe.

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 2x noćenja sa doručkom za 2 osobe u comfort dvokrevetnoj sobi sa privatnom kupaonom uz besplatno korištenje parkinga, kuhinje i besplatna konzumacija čaja i kave tijekom cjelodnevnog boravka.

Opcija 2: 2x noćenja sa doručkom za 4 osobe u deluxe family sobi uz besplatno korištenje parkinga, kuhinje i besplatna konzumacija čaja i kave tijekom cjelodnevnog boravka.

Hostel Plaza Sarajevo se nalazi u samom centru Sarajeva i starog grada, udaljen je svega nekih 50 metara od čuvene atrakcije na Baščaršiji – Sebilja. 


Hostel Plaza sadrži jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i višekrevetne sobe, naše sobe su uređene po hotelskim standardima tako da svaka naša soba ima svoje privatno kupatilo u sklopu sobe, pristup bežičnom internetu, kablovsku TV i pristup terasama. 

U svom sadržaju hostel posjeduje također privatni parking kojeg je potrebno rezervisati prije Vašeg dolaska. 

S obzirom da je naš hostel smješten na vrlo atraktivnoj lokaciji, sve turističke atrakcije grada Sarajeva su Vam na dohvat ruke i nije Vam potreban nikakav prevoz. 

Posjetite nas i uvjerite se da je prosječna cijena spojena sa vrhunskom uslugom!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: hostelplazasarajevo@gmail.com

Obavezna rezervacija isključivo putem emaila: hostelplazasarajevo@gmail.com, uz KOD i ID kupona, minimalno 3 dana prije dolaska.