Posjet PLITVIČKIM JEZERIMA I KARLOVCU! Razgled Karlovca sa lokalnim vodičem i posjet novootvorenom slatkovodnom aquariumu Aquatica, 1 dan autobusom iz Zagreba 25.3.2017.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi i za mnoge najljepši nacionalni park u Hrvatskoj nalazi se na UNESCO-vom popisu zaštićene svjetske baštine. Razgled Karlovca sa lokalnim vodičem i posjet novootvorenom slatkovodnom aquarium Aquatica.

Posjet PLITVIČKIM JEZERIMA I KARLOVCU (razgled Karlovca sa lokalnim vodičem i posjet novootvorenom slatkovodnom aquarium Aquatica), 1 dan autobusom iz Zagreba u organizaciji turističke agencije Adrijana putovanja.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz  turističkim autobusima, pratitelja putovanja ispred agencije, lokalnog vodiča u Karlovcu, jamčevinu, troškove organizacije putovanja, osiguranje od odgovornosti agencije.

OBAVEZNA DOPLATA ZA ULAZNICU U NP Plitvička jezera: odrasli 55 kn, studenti 45 kn, djeca 7 – 18 godina 35 kn, djeca do 7 godina BESPLATNO. Doplata za Aquaticu: odrasli 60 kn, djeca 35 kn


Polazak u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 505), uz mogućnost ukrcaja u Karlovcu.  

Vožnja preko Karlovca i Slunja do PLITVIČKIH JEZERA. 

Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 1949. godine. Predstavlja šumovit planinski kraj, u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, koje krasi kristalna, modrozelena  boja. Jezera ispunjava voda brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Sedrene barijere nastajale su u razdoblju od desetak tisuća godina te su jedna od temeljnih osobitosti parka. 
Nakon razgleda parka i slobodnog vremena, vožnja do KARLOVCA. Dolazak u Karlovac te razgled grada s lokalnim vodičem. Slijedi slobodno vrijeme za osobne programe u središtu grada ili odlazak u slatkovodni akvarij AQUATICA. Razgled jedinstvenog muzeja svakom posjetitelju pruža neponovljivi doživljaj susreta sa slatkovodnim podvodnim svijetom. 
Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.



Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 1949. godine. Predstavlja šumovit planinski kraj u kojem se nalazi 16 jezera različite veličine, ispunjena s kristalnom modrozelenom  bojom. Jezera dobivaju vodu od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena kaskadama i slapovima. Sedrene barijere, koje su nastale u razdoblju od desetak tisuća godina, jedna su od temeljnih osobitosti parka.